Alapjárat

Blog történések

  • 2020-NOV-11, 20:22

    Háttérmunka, amit ti nem láttok: 2014 vége óta nem volt biztonsági mentésem az itt megjelent tartalmakról - a mai nappal, 8 óra belefeccöléssel pótolva.
  • 2017-NOV-23, 1:17

    A blog lekerült a hétköznapi köreim első 10 helyéről, de aktualitásának súlyából, közéleti hiányából nem veszített. Munka mellett várhatóan folytatódik a rémlassú-üzemmód, ezért méltán-szégyenszemre "várólista" megnevezést kapott az oldal, határozatlan időre. Mindenesetre erőteljes témavonulatok felvetése mellett elsőrendű célom a "kanásztalanítás", hiszen a későbbiekben is fenntartandó egymásra utaltság rendszerében mindenképpen probléma, hogy az idők során "egységtelenné fejlődött" e több éves íráshalmaz, és egyébként is kezdettől fogva kevesebbet tudott tükrözni, mint amire hivatott. Jó példám a rossz példámra.
  • 2016-JÚN-11, 13:48

    Jelenleg még meglévő 13 korábban megjelent gányos írás nem nyilvános, sorsuk (törlés / újítás) kérdéses. [nem listázott]

Kritikusság pillérek

A logika mindig ugyanarra enged következtetni, de ez adathalmazonként más eredményt szül. Minden részismeretű levezetés ezért eredendően esélyes a hibázásra, nem biztosítja a dolgok teljesen igaz ismeretét. Tehát végletekig befogadóan kell számítanunk látszólag lehetetlen dolgokra, amelyeket nem egyből elfogadunk, hanem megkérdőjelezve folyamatosan megkíséreljük kipuhatolózni milyen tudás az, ami már esetleg megszilárdítható - feltéve, hogy létezik ilyen. Így jutunk előre a Kritikai Gondolkodással...”


„A logika adathalmazonként eredendően esélyes a hibázásra, a dolgok teljesen igaz ismeretét végletekig befogadóan kell kipuhatolózni a Kritikai Gondolkodással.”

Bemutatkozó

2011 végén indítottam ezt a blogot, ami az életünket meghatározó külső hatalmi érdekeltségeken átívelő olyan témákban próbált (és fog is próbálni) gondolatot ébreszteni, mint a filozofikus valóságértelmezés, a tudósítás és véleményalkotás hazai jelenségekről, a nyelv-értés, a hazai politika kórképei, a vallások, az összefüggő globális háttérhatalmi ügyködések, vagy például a kisebb médiaanyagok elemzése (stb). Érdeklődésemhez, tudásomhoz, képességeimhez és lélekjelenlétemhez mérten igyekszem kivenni a részemet a jelenkor információs-háborújából.

Kapcsolódó bejegyzések:
Bevezetés: Tudnivalók rólam, és a blogról

Gondolatébresztő, jó olvasást kívánok!

Egyéb tudnivalók

A szerző eredetileg teGergő néven volt látható a kommentek között, illetve ChemtrailsBudapest nevű youtube-csatornája révén ez a név is ráragadt, azonban 2015 óta maztro néven található meg mindkét helyen. Külsős weboldalakon régi neveinek variációja a mai napig előfordulhat.

A bejegyzések különféle módosításait a cím alatt eltérő szövegek jelzik (dátummal):

  • Frissítve = új sorokkal kiegészítve
  • Szerkesztve = korábbi sorok átírva
  • Újraírva = az egész bejegyzés 0-ról átírva
  • Eredetileg megjelentetve & Újraközölve = törölve, majd ismét publikálva

Technika:

Az oldal 1024*X felbontáshoz igazított, Mozilla Firefox böngészővel tesztelt.

Böngészde

Rágódás hatfelől

Használt címkék

18+ (4) 2011 (8) 2012 (41) 2013 (45) 2014 (19) 2015 (13) 2016 (8) 2017 (2) 2018 (1) 2020 (3) 2021 (1) AHNEMP (1) autokrácia (3) BAÉSZ (1) BKV (3) blog-alappillér (7) blogíró (48) blogüzemmód (4) boórferenc (1) borbászoltán (1) borbászsolt (1) chemtrail (15) chio (1) dancsópéter (3) deviza (2) dibáczienikő (2) disszociáció (2) dobójózsef (4) egészség (5) égfigyelés (18) egyéb címke (1) ehh (21) előadás (6) előzetes (13) emlékezés (15) fénykép (60) FIDESZ (10) film (6) filozófia (6) géczygábor (1) Google (1) grandpierreatilla (1) Groupama (1) helyzetjelentés (13) hírtv (2) hvg (1) ideiglenes (1) index (1) internet (2) irányítók (4) jelen-tendencia (15) JOBBIK (1) jogállam (3) jövőkép (12) káslerárpád (28) KDNP (1) kettős-beszéd (20) kiemelt (56) komment-bejegyzés (16) koppánycsoport (2) kovácsákos (12) közfelfogás (33) közlekedés (9) lényeges-apróság (21) LMP (1) magyarság (4) margithíd (1) matekkamill (1) MÁV (2) meghívó (6) minden (135) MKKP (1) MSZP (4) mtva (3) NWO (9) nyelvezet (9) off (5) önleleplezés (20) orbánviktor (3) origo (1) összejátszás (26) parlament (3) pénzrendszer (17) pirospirula (13) piszkozat (1) politika (32) postaimre (4) provident (1) puzsérróbert (1) radikalizmus (14) re (3) reklám (26) rendőrség (5) rököny (2) rtl (1) semmiség (4) sorosgyörgy (1) sötét tudás (1) spontán (3) statisztika (3) szimbolika (19) televízió (1) termék (10) terrorizmus (3) tevékenykedés (27) tolvajkergetők (3) történelem (7) tóthbálint (11) tudatzavarás (8) üzenetértés (37) vallás (5) vendég-bejegyzés (7) videó (51) vodafone (2) vukicsferenc (1) webbank (4) zárolt (1) zene (13) zselenszkytamás (1) zsidóság (5)

Bejegyzések listája

2013.12.20. 09:40

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Eredetileg megjelentetve, szerkesztve: 2013. november 7. / nov. 9., Újraközölve: dec. 20.

Tegnap közzétett egy bejegyzést a honlapján Ügyészségi Határozat címmel, ahol felhívást írt arra nézőleg, hogy aki még nem töltött fel valamilyen videót az internetre az augusztus 20.-án történtekkel kapcsolatban, nyugodtan tegye meg, hogy a bíróságok előtt is több bizonyíték legyen az igazságra az aznap történtekkel kapcsolatban. Ugyanis a 2-8 évi szabadságvesztéssel fenyegető "a közérdekű üzem megzavarása csoportosan elkövetett bűntett gyanúja" okán Káslert, és a veltartókat bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják- vádolják, és nyomozást folytatnak ellenünk. Azonban minthogy az egész rögtönzött akciót a rendőrség nem csak figyelemmel kísérte, de a helyszínt biztosította, és senkit nem szólítottak fel a cselekmény befejezésére - kérdés, hogy most akkor történt-e bűncselekmény? Vagy ha igen, akkor a résztvevő rendőrök miért nincsenek megvádolva? Nem mintha a választ nem tudnánk :), csak próbáljuk a közvélemény figyelmét felhívni arra, mi folyik itt már megint... De ez csak a mellékszál, valójában a videóval már két hónapja tartozom kb. a nagyérdeműnek, ma 12 óra folyamatos munka befektetésével (igen, szünet nélkül 12 órában!) elkészítettem a videót. Ami egyébként a 2. résznek minősül a 'Nemzetgyűlés' második napjaként, és az 1. rész még nem készült el (nem tudom el fog-e valaha, de ez is csak elkészült valaha :D), de ez ne zavarjon senkit! Ja, és ha már ennyit dolgoztam vele, tessék végignézni! Köszönöm! :) Ja! És még Ákos is van benne! :D

 

[2. rész/2] KÁSLER-Nemzetgyűlés Összefoglaló / 2013. Augusztus 20.

 

A videó leírása (november 9.):
[Az 1. rész még nem készült el, nem került feltöltésre!]

A videóban rövid összefoglalás látható és hallható a Városligetben elhangzottakról, a gyalogos vonulásról a Sándor-palotához (benne a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz), a rögtönzött Astroia-blokádról, majd az esemény következményeiről, valamint némi elgondolkodtatás Ákos dalok felhasználásával.

A VIDEÓN JAVÍTÓ GONDOLATOK:


Mivel a videóval mondhatni két hónap késedelemmel voltam, ámbár azóta is csak folyamatosan erősödtem benne, végülis megérte a késedelem, és összesen egyetlen nap leforgása alatt, 12 munkaórával készítettem el nagy igyekezetben.
Mivel ennél fogva kisebb hibák előfordulhattak benne, pár dologhoz megjegyzést fűzök:

A híradóban elég vérszegény tudósítást adtak - persze, hogy is nézne ki, ha beismernék: "azért ült le a tömeg este 8-ig az útba, mert Mi sosem tájékoztatjuk megfelelően Önöket, és valamilyen figyelemfelhívásra szükség van a viszonylagos megkerülésünk révén".

Az Ákos - Tű a vénán alatt jobb lett volna, ha a háttérhatalmat már akkor bevágom, amikor az hallatszik: "neked a hazugság dalol" - amely sor az átlag megvezetett állampolgárra vonatkozik -, és akkor még a multihidraulikus diktatúra után odafért volna annak rövid kifejtése is, vagyis az, ami úgy hangozhatna, hogy "a Rendszertől való Mesterséges Függésrendszer".
(Lásd: kiszolgáltatottság, a Rendszerben való létezés alapfeltétele nem a munka, hanem a pénz, amit leginkább nem Munka (hasznos alkotó tevékenység) révén, hanem csak rabszolgasors-szerű, felesleges, monoton, és állandóan "lebilincselő"(!) Állás (dekkolás egy helyben) révén lehet szerezni, kötelezően "modern"-"civilizált"-"humanista"*-urbanizációban kell létezni, a reklámokkal, a "híradókkal", és az "okos" kütyükkel egyre inkább elérik, hogy az emberek NE MAGUK gondolkozzanak, hanem a szájukba adjanak minden "gondolatot", mindent hamisan "könnyűvé" (kényelmessé) tesznek - és ha te máshogy gondolkodsz, és esetleg CSINÁLNÁL valami ÉRTELMESET, akkor ki vagy közösítve, tehát késztetni akarnak az asszimilálódásra, butulásra, szenvedésre, stb. [*A humanizmus NEM emberbarátiságot jelent, hanem EMBERKÖZPONTÚSÁGOT, ahol a világ középpontjában és tetején ő áll, NEM AZ ISTEN! Persze csak "vallásos" értelemben - ez a mondat a valóságban csak félig-meddig valósul meg.])

Az Ákos-dalok között még talán elfért volna a Dekadens c. szerzemény is (ahogy sok más is, de ez még eszembejutott a videó kirenderelése után...).

Utólag a narancssárga feliratokat sötétkékre, vagy annál valamivel világosabbra, esetleg nem túl sötét, nem túl világos szürkített kékkel írnám át, de erre nincs lehetőségem.

A fogdás résznél még beszámolhattam volna róla, hogy beszámolója szerint Kásler, amint kilépett az intézmény kapuján, Doubravszky György, pénzügyi biztost találta maga előtt, aki kocsival érkezett, és megkérdezte, elviheti-e valhová. Hja, mert ugye Doubravszky György-nek ez pont pénzbiztos-munkaköri feladata ugyebár, hogy jóbarátként jópofizzon Káslerrel bárhol és bármikor, miközben azt is tudja, hogy melyik másodpercben kell majd hol lennie. Hogy is van ez megszervezve? És nem koncepciós eljárás ugye, ugye?!

Kapcsolódó blogbejegyzés: Nemzetgyűlés utóesemények: Kásler őrizetben, majd sajtótájékoz. szabadlábon, majd infók Imre oldalán



Szólj hozzá!

Címkék: zene videó minden kiemelt összejátszás blogíró 2013 önleleplezés üzenetértés kovácsákos káslerárpád

A bejegyzés trackback címe:

https://kritikaigondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr896249570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása