Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Alapjárat

Blog történések

  • 2020-NOV-11, 20:22

    Háttérmunka, amit ti nem láttok: 2014 vége óta nem volt biztonsági mentésem az itt megjelent tartalmakról - a mai nappal, 8 óra belefeccöléssel pótolva.
  • 2017-NOV-23, 1:17

    A blog lekerült a hétköznapi köreim első 10 helyéről, de aktualitásának súlyából, közéleti hiányából nem veszített. Munka mellett várhatóan folytatódik a rémlassú-üzemmód, ezért méltán-szégyenszemre "várólista" megnevezést kapott az oldal, határozatlan időre. Mindenesetre erőteljes témavonulatok felvetése mellett elsőrendű célom a "kanásztalanítás", hiszen a későbbiekben is fenntartandó egymásra utaltság rendszerében mindenképpen probléma, hogy az idők során "egységtelenné fejlődött" e több éves íráshalmaz, és egyébként is kezdettől fogva kevesebbet tudott tükrözni, mint amire hivatott. Jó példám a rossz példámra.
  • 2016-JÚN-11, 13:48

    Jelenleg még meglévő 13 korábban megjelent gányos írás nem nyilvános, sorsuk (törlés / újítás) kérdéses. [nem listázott]

Kritikusság pillérek

A logika mindig ugyanarra enged következtetni, de ez adathalmazonként más eredményt szül. Minden részismeretű levezetés ezért eredendően esélyes a hibázásra, nem biztosítja a dolgok teljesen igaz ismeretét. Tehát végletekig befogadóan kell számítanunk látszólag lehetetlen dolgokra, amelyeket nem egyből elfogadunk, hanem megkérdőjelezve folyamatosan megkíséreljük kipuhatolózni milyen tudás az, ami már esetleg megszilárdítható - feltéve, hogy létezik ilyen. Így jutunk előre a Kritikai Gondolkodással...”


„A logika adathalmazonként eredendően esélyes a hibázásra, a dolgok teljesen igaz ismeretét végletekig befogadóan kell kipuhatolózni a Kritikai Gondolkodással.”

Bemutatkozó

2011 végén indítottam ezt a blogot, ami az életünket meghatározó külső hatalmi érdekeltségeken átívelő olyan témákban próbált (és fog is próbálni) gondolatot ébreszteni, mint a filozofikus valóságértelmezés, a tudósítás és véleményalkotás hazai jelenségekről, a nyelv-értés, a hazai politika kórképei, a vallások, az összefüggő globális háttérhatalmi ügyködések, vagy például a kisebb médiaanyagok elemzése (stb). Érdeklődésemhez, tudásomhoz, képességeimhez és lélekjelenlétemhez mérten igyekszem kivenni a részemet a jelenkor információs-háborújából.

Kapcsolódó bejegyzések:
Bevezetés: Tudnivalók rólam, és a blogról

Gondolatébresztő, jó olvasást kívánok!

Egyéb tudnivalók

A szerző eredetileg teGergő néven volt látható a kommentek között, illetve ChemtrailsBudapest nevű youtube-csatornája révén ez a név is ráragadt, azonban 2015 óta maztro néven található meg mindkét helyen. Külsős weboldalakon régi neveinek variációja a mai napig előfordulhat.

A bejegyzések különféle módosításait a cím alatt eltérő szövegek jelzik (dátummal):

  • Frissítve = új sorokkal kiegészítve
  • Szerkesztve = korábbi sorok átírva
  • Újraírva = az egész bejegyzés 0-ról átírva
  • Eredetileg megjelentetve & Újraközölve = törölve, majd ismét publikálva

Technika:

Az oldal 1024*X felbontáshoz igazított, Mozilla Firefox böngészővel tesztelt.

Böngészde

Rágódás hatfelől

Használt címkék

18+ (4) 2011 (8) 2012 (41) 2013 (45) 2014 (19) 2015 (13) 2016 (8) 2017 (2) 2018 (1) 2020 (3) 2021 (1) AHNEMP (1) autokrácia (3) BAÉSZ (1) BKV (3) blog-alappillér (7) blogíró (48) blogüzemmód (4) boórferenc (1) borbászoltán (1) borbászsolt (1) chemtrail (15) chio (1) dancsópéter (3) deviza (2) dibáczienikő (2) disszociáció (2) dobójózsef (4) egészség (5) égfigyelés (18) egyéb címke (1) ehh (21) előadás (6) előzetes (13) emlékezés (15) fénykép (60) FIDESZ (10) film (6) filozófia (6) géczygábor (1) Google (1) grandpierreatilla (1) Groupama (1) helyzetjelentés (13) hírtv (2) hvg (1) ideiglenes (1) index (1) internet (2) irányítók (4) jelen-tendencia (15) JOBBIK (1) jogállam (3) jövőkép (12) káslerárpád (28) KDNP (1) kettős-beszéd (20) kiemelt (56) komment-bejegyzés (16) koppánycsoport (2) kovácsákos (12) közfelfogás (33) közlekedés (9) lényeges-apróság (21) LMP (1) magyarság (4) margithíd (1) matekkamill (1) MÁV (2) meghívó (6) minden (135) MKKP (1) MSZP (4) mtva (3) NWO (9) nyelvezet (9) off (5) önleleplezés (20) orbánviktor (3) origo (1) összejátszás (26) parlament (3) pénzrendszer (17) pirospirula (13) piszkozat (1) politika (32) postaimre (4) provident (1) puzsérróbert (1) radikalizmus (14) re (3) reklám (26) rendőrség (5) rököny (2) rtl (1) semmiség (4) sorosgyörgy (1) sötét tudás (1) spontán (3) statisztika (3) szimbolika (19) televízió (1) termék (10) terrorizmus (3) tevékenykedés (27) tolvajkergetők (3) történelem (7) tóthbálint (11) tudatzavarás (8) üzenetértés (37) vallás (5) vendég-bejegyzés (7) videó (51) vodafone (2) vukicsferenc (1) webbank (4) zárolt (1) zene (13) zselenszkytamás (1) zsidóság (5)

Bejegyzések listája

2014.06.05. 14:28

 

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Utoljára frissítve: Június 9.-e, 10 óra 37 perckor
Szerkesztve: Jún-12

Pörögnek az események: a Tolvajkergetők múlt szombaton, 2014. május 31.-én nagy nyilvánosság mellett lebuktattak és megszégyenítettek egy nagy halnak mondható magyarországi bűnözőt, bizonyos Borbás Zoltánt, akit a hódmezővásárhelyi rendőrség és a közismert nagy média ügynökségek azon nyomban oltalmukba fogadtak, és emelett rögvest igyekeztek lejártani, ellehetetleníteni Polgár Tamás "Tomcat", azaz a Tolvajkergetők egyik alapító-, és vezéralakját, és segítőit, valamint a munkásságukból fakadóan nyilvánosságra hozott igazságok nagyobb nyilvánosság előtti kiderülését - egyelőre kérdéses sikerrel, nagy a nyomás az ügy nagy nyilvánossága miatt (187ezer like-olóval büszkélkedhettek a facebook oldalukon annak június 4.-ei törléséig /erről bővebben később/, amelybe pl. én sem tartozom bele, mert nincs facebookom, úgyhogy bizonyára számolhatunk 200ezer kedvelővel, és sokkal több szimpla figyelővel).

Engedtessék meg, hogy a teljesség igényével, bár megléte nélkül, a pontos sorrendiségre és részletekre nem emlékezve, csak nagyjából feleveníthessem a történteket, amelyet a Tolvajkergetők állítóttak facebook oldalukon (apróbb tévedések előfordulhatnak, de ez a lényegen nem változtat, amelyet a sok apró, és nem mindet elhibázott részletből bárki magától is simán összerakhatna a fejében, ahogy az logikusan következik)!

A helyszín a hódmezővásárhelyi Nádtető utca 6. szám alatti ikerház volt, melynek tulajdonosának, egy bizonyos Benyhéné-nek (a keresztnevére nem emlékszem) a lánya összejött egy többször elítélt bűnözővel, akivel együtt először hitelt vettetett fel az anyjával, hogy az eredetileg sima házat ikerházzá alakíthassák ki, majd mikor ez megtörtént, Benyhéné-t nemes egyszerűséggel kidobták a házból, illetve lecserélték a lakatokat, és veréssel-fenyegetéssel elkergették a jogos tulajdonától, lakhelyéről. Későbbiekben a lány mellett más nők is a képbe kerültek a házban, többek között kitudódott, hogy Bódi Guszti volt felesége, egy bizonyos Melinda él jelenleg együtt Borbással, mint feleség (csöbörből vödörbe, ahogy azt a haszon megkívánja?), de velük lakik Benyhéné lánya, és állítólag még más is. Az abnormalitás (mindent megtehetés, beteg hatalmaskodás) már talán itt bőven érződik. A hitelből épült lakrész azt hiszem Borbás és/vagy Benyhéné lányának jogos tualjdonát képezi, ám az eredeti lakrészt jogtalanul sajátították ki, ami miatt Benyhéné többször is a rendőrséghez fordult, de hiába, azok a fülük botját sem mozdították az ügy érdekében, és bár jogerős bírósági ítélet azért született arról, hogy a lakérszt kötelesek a bitorlók elhagyni ez év januárjában, ez nem történt meg, és Benyhéné továbbra sem kapott segítséget a rendőrségtől - bezzeg, mint tudjuk, a "bedőlt devizahitelesekre" mindig akad 50 rendőr, hogy kilakoltassanak valami szerencsétlent... Nyilván kapcsolatokkal a háttérben, hiszen nem kis halról beszélhetünk Borbás személyében. Ekkor fordult Benyhéné a Tolvajkergetőkhöz, hogy segítsenek megoldást eszközölni a kialakult helyzetére, lévén a lakhely elbitorlása is a tolvajlás kategóriájába tartozik (hogy jogi értelemben és jogi fogalmakkal mennyire, az szerintem lényegtelen - ép, józan ésszel gondolkodva ezzel mindenki egyetértene, abba meg most ne menjük bele, hogy egy mesterséges műszabályrendszer felülírhatja-e a természetesen létező szabályokat...), és különben is, súlyos közbiztonsági kérdésről van szó.

Az ötlet úgy hangzott, hogy mivel a lakrész a bírósági végzés értelmében január óta jogi értelemben lakatlan, vagy ha nem, minden benne található elem a tulajdonosé, nem pedig a bent lakó(k)é, és ha a lakrészt a Tolvajkergetők egy csoportja megkapja bérleti szerződés útján, onnantól ők válnak a lakás jogos használóivá, és a magyar törvények, valamint a szerződés keretein belül azt csinálnak amit akarnak.

Így is tettek: közel huszan jelentek meg május 31.-én a lakrészükön, köztük a tulajdonos Benyhénével, mi több, állítólag Borbás apjával is együtt - aki látni szerette volna már gyökér fia meghurcoltatását -, azzal a szerződésbe foglalt szándékukkal, hogy a lakrészt darabjaira szedik, a benne található ingóságokat szétverik, illetve elszállítják, és amennyire tehetik, lakhatatlanná teszik a házat - megszégyenítve és móresre tanítva a pofátlan bűnözőt, mivel a lakrészt a jelnelgi körülmények között ténylegesen visszafoglalni esélytelen lett volna, vagy ha mégis sikerül, Benyhéné továbbra is életveszéyben forogna a feltételezések szerint.

A helyszínre érkezve azonban Borbás és "családja" rögtön elkezdett okoskodni a "magánlaksértésről", pár pillanattal később rendőr hívásával "érveltek", majd megint pár pillanat múlva hangos kitessékeléssel és ökölemeléssel jutalmazták a "hívatlan vendégeket". Ekkor lépett életbe a felkészült birtokvédelmi terv, amikor is Tomcat gázpisztolyt (azaz gázpisztolyt, és nem a közönséges, ám sokkal veszélyesebb tölténylövős pisztolyt) rántott, és önvédelem gyanánt tartotta Borbás felé. Namost, erről fel is töltöttek egy videót, amelyen sajnos nem látszik hitelt érdemlően minden részlet, pl. az ökölbe szorított kéz, így sokan kételkednek abban is, hogy valóban önvédelem történt volna, illetve sokan teszik fel a kérdést, hogy az önvédelem ezen formája indokoltan arányos volt-e, de a családot jellemző további körülmények, amelyekről később lesz bővebben szó, szerintem önmagukért beszélnek, ezért szerintem hihető Polgárék beszámolója (pl. az ökölbe szorított kézről). Ekkor még lövés nem dörült el, csak tartotta a pisztolyt, hogy egyenlítse a számlát a fenyegetőzések közepette, de Borbás azonnal nyúlt, hogy a fegyvert tartó kezet ellökje magától. Számomra ezen a ponton kérdőjelezhető meg Tolvajkergetőék állítása a jogos önvédelemről, hiszen bár a pisztoly puszta tartása még talán annak minősülne, Tomcat magyarázata szerint a fegyvert tartó kezének ellökése már támadás indítása volt Borbástól, nem pedig puszta védekezés, amikor egy pillanat alatt az arcába tartottak egy fegyvert, amiről jószerivel semelyik jelenlévő nem tudhatta, hogy miféle, illetve, hogy töltött-e, ezért érthető Borbás gyors reakciója, szimpla visszaönvédelem szempontjából (bár ez így már elég kuszán hangzik). Szerk: Itt rosszak voltak a meglátásaim, mert Tomcat már elsőre is lőni akart, csak beragadt a fegyver. Szóval Tomcat ekkor úgy minősítette, hogy megkezdheti a tényleges önvédelmi fogást, és rálőhet a gázpisztollyal Borbásra, aki ekkor voltaképpen csak könnygázt kapott az arcába, de a pillanatok gyors áramlása közben aligha érthette saját maga és családja a történés voltaképpeni súlytalanságát, megkezdődött a sipítozás, megfélemlés, és visszavonulás.

https://www.youtube.com/watch?v=pCbGJ09Fm2Y )

Külön kiemelték, amint az "alfahím" férfihoz méltatlan módon, saját nőjét maga elé rántva menekül be a házába. Beszédes jóerkölcs és tisztességesség, amit az átlag állampolgártól pont kinéznénk, mi? Merthogy ő nem az átlag... Külön felhívnám a figyelmet a Tolvajkergetők megfigyelésére, hogy lebukott "bidámbidám" tolvajok/bűnözők esetében valamiért mindig először a nők jönnek ki védeni a férfiakat, ugye, a gyenge láncszemet, a törékeny nőket nem bántaná úgy az ember, mint az elkövető férfiakat. Jó kis trükk, csakhogy nem sokat ér. És a jelen esetben is ezt láthattuk, szintén bidámbidámokkal (bár jelen esetben ez csak félig igaz, ugyanis a putri körülmények hiányoznak, de az arc mellett a beszédképesség is meglátszik azért - hozzátéve, hogy a bidámbidám kifejezés nem a cigányokat takarja, hanem a leginkább tőlük ismerhető életvitelt és szellemi szintet, de az más nemzetiségű emberekre is gyakran igaz szokott lenni).

A Tolvajkergetők ezután birtokba vették lakrészüket, belefogtak terveik megvalósításába. Állításuk szerint még olyan "ereklyéket" is találtak a lakásban, mint azt az aranyból készült táblát, ami Borbás Zoltánt, mint a "2012-es év legjobb bűnözőjét" hirdette büszkén. Erről felvételt nem mutattak (ahogy a teljes eseményről sem csináltak még összeállítást, csak gyors híreket dobtak össze, ami nem jelenti, hogy a levegőbe beszélnek, csak idő és energiahiány függvényében azt nyújtják, amit egyelőre tudnak, avagy ildomosnak tartanak kikürtölni), de később Borbás maga is úgy nyilatkozott, hogy elvitték a pénzét, és az aranyait, több tízmillió forintos kárt okozva neki, tehát bevallottan milliomos, aki "otthonában" aranyból készült tárgyakban bővelkedik, valamint az erről készült RTL Klub-os riportban is látszik az egyik aranyból készült, igen csicsás képkeret (de ők csak a megrongálására koncentrálnak, arra nem, hogy ez a vagyon honnan lehet egy olyan férfinál, aki jelenleg is kiskirályi körülmények között él egy jogtalanul megszerzett lakhelyen...

Szóval amint ottan bontottak, bontogattak, egyszerre csak szirénák zajára lettek figyelmesek, de nem egyszerűen egy, vagy két kis rendőrautócska jött rendbetenni a dolgokat, hanem egy komplett kommandós osztag vonult ki, hogy oltalmába vegye szegény kapcsolatokkal rendelkező bűnözőt. Ezen kívül mentőhelikopter is érkezett, de végül nem vitte el Borbást, hiszen a gázpisztoly gyakorlatilag semmilyen érdemi sérülést nem okozott neki, ami ezt indikolttá tette volna - leszámítva a lelki sérülést, amit viszont kiérdemelt magának. Megkezdődött az igazoltatás és a jegyzőkönyvezés, később megtörténtek a kihallgatások, de 8 órával az elhíresült arconlövős mozzanat után sem haladt előrébb az ügy. A rendőrség "a szomszédos lakók éjjeli nyugalma érdekében" lezárta az utcát, és a Tolvajkergetőket sem engedték vissza bérleményükbe (Borbást természetesen hazaengedték), és emellett más jogi és pusztán emberségességi hibákat is elkövettek. Szó szót követett, míg végül a Tolvajkergetők állítása szerint elhangzott a súlyos mondat a rendőrök vezetője szájából, miszerint tisztában van azzal, hogy törvénytelenségre utasítja beoszttottjait, saját döntéséből kifolyólag, amelynek esetleges háttérokait viszont már nem részletezte.

Ezek után gyakorlatilag le is zárult az ügy, a Tolvajkergetők csoportjának tagjai mind hazautaztak, Borbást pedig egyelőre otthagyták, de hangoztatják, hogy a történet nincs lezárva, az állás döntetlen, és folytatása következik.

Emellett számos pert indítottak a róluk dezinformációkat híresztelők ellen, így pl. kapott keresetet a nyakába Szellő István, az RTL Klub híradójának egyik bemondjóa, vagy mondjuk a HVG.

Június 4.-ére, feltételezhetően a nagy bűnöző hal megemberelése miatt fajultak odáig az eseményláncolatok, hogy letörölték, vagy legalábbis ideiglenesen letiltották a Tolvajkergetők facebook-oldalát, amelyről most éjjel én is kiraktam ide a blogra az eredeti weboldalukon közzétett közleményüket:

https://www.youtube.com/watch?v=qejJu9CvBPc )

Érdemes bekapcsolódni az eseményekbe, résen lenni, és terjeszteni a történteket!

Egy korábbi, nem az esethez tartozó, de kapcsolható cikk tudomásom szerint Borbás Zoltánhoz köthetően: http://vasarhely.hir24.hu/vasarhely/2013/09/26/kommandosok-vittek-el-egy-ferfit-vasarhelyen/

Néhány cikk magáról az esetről, időrendben:

 

Frissítés 1!

https://www.youtube.com/watch?v=HHdKsvVIYZw )

 

Frissítés 2!

Rákerestem a google-ben Borbás Zoltán nevére, hátha tud még pár apró dolgot az életéből. Mielőtt bármibe is beleakadtam volna vele kapcsolatban, egy bizonyos Borbás Zsolt fényképét dobta ki. Először azt hittem, hogy Zoltán az, mert annyira kiütközött a szememben a hasonlóság, de csak később jöttem rá, hogy a talált weboldalon nem Zoltán, hanem Zsolt néven illetik. Tehát nem csak vezetéknevük azonos, és keresztnevük is hasonló, de robosztus arcuk szinte megszólalásig hasonlít egymásra, az egyetlen jelentős kivétel a hajuk. A google keresés ezen eredményénél mélyebbre nem ástam, szóval egyáltalán nem kijelentéseket teszek erről, csak felhívom a figyelmet a hasonlóságokra - amelyek így önmagukban nem mondanak ki többet, minthogy hasonlítanak, és kész. Szóval erről a Borbás Zsoltról, aki még életkorában is hasonlónak tűnik Zoltánhoz, kiderült, hogy FIDESZ-KDNP képviselő Jászapátin. Hmm! Valaki utánanézhetne ennek, hogy csak teljesen véletlen egybeesés-e (én eddigi kutakodásaim alapján nem tudok biztosat).

BorbasZoltanBalraBorbasZsoltJobbra.png

 

Frissítés 3!

( https://www.youtube.com/watch?v=NyCM6ltSINw )

 

Frissítés 4!

( https://www.youtube.com/watch?v=Cn92AMO8lyg )

 

A legújabb, és jelenleg még érvényes Hivatalos Tolvajkergetők Fb-oldal:

https://www.facebook.com/tolvajkergetokviragokrol

 "Örömteli hírt kaptunk Hódmezővásárhelyről: megszületett a város közkedvelt fiának, az ingatlanmágus Borbás Zoltánnak legfiatalabb utódja, aki a Gyémánt nevet kapta. E virágcsokorral szeretnénk gratulálni gondtalan életéhez és sikeres családjához! [Egy csokor Büdöske]"

:)

 

További elérhetőségek:

https://www.youtube.com/user/tolvajkergetok/videos

E-mail (ha valaki információt közölne velük valamiről):
info kukac tolvajkergetok pont hu
vagy
tomcat kukac tomcatpolo pont hu



11 komment

Címkék: index politika origo rtl videó rendőrség hvg minden helyzetjelentés 2014 kiemelt radikalizmus összejátszás 18+ KDNP FIDESZ tolvajkergetők önleleplezés tevékenykedés borbászoltán borbászsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kritikaigondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr276281180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dangbird 2014.06.08. 19:20:58

Érdekes, hogy a titkosszolgálati beavatkozást nem említetted meg (nyilván egy bidámbidám bűnöző keze nem ér el közvetlenül a facebookig).

emberneve.gyufa 2014.06.10. 09:47:34

kötözködök, de mi az a "médiák"? :D

maztro 2014.06.10. 16:43:57

@dangbird: Valóban nem elmítettem, de helyettem megtette tomcat a videókban. Egyébként alapvető, számomra talán túlságosan is, ezért már le sem írom, nem gondolva az olvasókra... :) Majd kiegészítem.

@emberneve.gyufa: kötődzkődök, de helyesen: 'mik azok a "médiák"?' ! Szerintem a média szó rokonértelmű a sajtóval és a híradókkal, de ha esetleg hülye volnék, akkor íme egy hülye kérdés: a "médiumok" szó jobb lett volna, vagy arról csak szerintem asszociálna mindenki a 'spirituális elmebetegekre'? :) A lényeg, hogy a kommunikációban egy középen (medium) lévő köz(epi)-vetítő szerepet ellátó egység, mint pl. a híradó, vagy a sajtó, ami köz(épből )vetíti neked az információt, és szerintem erre a média szó is használható.

dangbird 2014.06.10. 16:54:54

A "médiák" ugyanolyan nyelvi anomália, mint a "romák", egy eleve többes számú szó magyarban újra többes számba rakása. Hasonló redundancia, mint a "CD-lemez" vagy a "PC számítógép", "FBI nyomozóhivatal"... szabatos fogalmazásban kerülendő.

"Ballag már a mély diák..."

emberneve.gyufa 2014.06.10. 17:36:08

bocs, hogy megemlítettem :)

emberneve.gyufa 2014.06.10. 17:44:37

kérdezted válaszolok, helyette lehet: média cégek, média szolgáltatók stb (ha többes számosítani akarod ezeket az "ügynökségeket")

egyébként még a média szó is megfelelő lett volna, hiszen azt jelenti médium-ok

maztro 2014.06.10. 20:41:07

Ahá! Akkor én kérek elnézést (a Játék Nevén is...)! A példasorból én még leginkább csak a bacon-szalonnát ismertem. :)

maztro 2014.06.12. 10:32:03

@emberneve.gyufa: Egyébként nem tudom miért kérsz bocsánatot, hogy megemlítetted. Azért viszont elfogadom a bocsánat kérést, hogy nem magyaráztad el, hogy mi a baj vele (hanem azt dangbird tette meg helyetted). :P

Csigafattyú 2015.10.31. 22:08:41

A Tolvajkergetők ellen 2015 október 21-én megszüntették a büntetőeljárást, bűncselekmény hiányában.

maztro 2015.11.01. 00:00:21

Köszi az infót! Akkor már egy előző napi interjú: www.youtube.com/watch?v=1canbpFHRZM


süti beállítások módosítása