Alapjárat

Blog-aktuál

 • Szept-26 19:45
  A rémlassú üzemmód alatt a blog-aktuál hírek kifejezetten bejegyzésekként jelennek meg, aktuálatlanná válásukig és/vagy a rémlassú üzemmód végeztéig, azután töröltetnek.
 • Szept-09, 16:18
  Bekapcsolt a rémlassú üzemmód! Senki ne számítson semmi gyorsra! :P
 • Aug-18, 5:59
  Ma hajnalban alvás helyett célállapothoz közelire íródott a Televíziós, és a Dancsós bejegyzés is, a Magyar nyelv továbbra is a vázlata második "fejezetében" tart (ez elmenne egy komplett bejegyzésként, de nem akarok sorozatot csinálni, gigaposzt lesz).
 • Jún-7, 20:49
  A költözésig (Jún-1) kb. a Mentális Deficit óta számos bejegyzéssel kapcsolatban érzem azt, hogy újraírásra lennének érdemesek - de nem ígérem az újraírásukat, csak jelzem az esetleges szándékot.

Bemutatkozó

Benedek Gergőnek hívnak, huszonéves budapesti lakos vagyok. Érdeklődésemhez, tudásomhoz és képességeimhez mérten igyekszem kivenni a részem a jelenkor információs-háborújából. 2011 végén indítottam ezt a blogot, ami a hétköznapi apróságainktól kezdve az életünket meghatározó külső hatalmi érdekeltségeken át olyan témákban próbált (és fog is próbálni) gondolatot ébreszteni, mint a filozofikus valóságértelmezés, a tudósítás és véleményalkotás hazai jelenségekről, a nyelv-értés, a hazai politika kórképei, a vallások, az összefüggő globális háttérhatalmi ügyködések, vagy például a kisebb médiaanyagok elemzése (stb).

Gondolatébresztő, jó olvasást kívánok!

Alapkritikusság szösszenetek

(Szerkesztés alatt!)

„Kinek-kinek világlátása attól függ, hogy életében miféle adatok halmazát gyűjtötte össze, minek következtében egyik ember ebben hisz, s nem abban, másik ember abban hisz, s nem ebben. Mert ne gondolja senki, hogy tud is, nem csak hisz: miközben résztudásunk eredendően hibázásra van esélyeztetve, maga a tapasztalati tudás is mélységesen megkérdőjelezhető filozófiai-logikai alapon, hogy valójában semmi sem bizonyítható a szó hétköznapi értelmében. E magyar szóban is - helytállóan - csak bizonyítás, azaz bizalom fogalmazódik meg, ami szintén a hit tárgyköre! A bizalomban félinformációkból kialakuló hitjelenlét van a maradék (ismeretlen) információk helyessége feltételezésének irányába.

A tudást általában úgy magyarázzuk, hogy "van saját tapasztalatom". Na, de eleget tapasztaltál-e már, hogy az az adott dolog mindig ugyanúgy működött-e? Hiába csináltad, és 100 évig mindig ugyanaz lett, mi bizonyítja, hogy nem Isten akarta hogy 100 évig így legyen, és a 101. évben (:D) átkuszálja a világot kénye kedve szerint? (Ez persze spekuláció, de a lényeg: nincs bizonyíték(!), de ez a filozofikus hitvita kínál válaszlehetőséget.) Honnan veszed, hogy a fizika azért mutatja mindig ugyanazt a viselkedést, mindig ugyanazokat a törvényszerűségeket, mert alap, és megmásíthatatlan? Honnan veszed, hogy ez nem ideiglenes állapot, mely még nem ért véget? Persze ha materialista vagy, s szerinted nincs a fizikát kívülről átfogó, azt meghatározó, és változtatni (akár megszüntetni) képes erő, akkor kb. tárgytalan. De ez megint a szerinted, a te hited, bizalmad tárgyköre abból a kiindulásból, hogy részismereteid vannak a világról, mely egy keretrendszerben tűnhet teljesen igaznak, de a mindettudás megszerzésével lehet, hogy nyomban a felét áthúzhatnád, s hiába írod vigaszul oda, hogy "a tudomány jelenlegi állása szerint mégis". Amely eképpen nem csak a tudomány azelőtti haladottságát teszi kifogásolhatóvá (pedig addig azt kellett gőzerővel fújni, mert ha nem, akkor hülyének voltál nézve), de örökké kifogásolhatóvá marasztalja.

A logika mindig csak ugyanarra enged következtetni, de ez minden egyes külön adathalmaz esetén mindig más eredményt szül. A teljes igazság ismeretéhez, kikövetkeztethetőségéhez a mindent tudás szükséges, így minden részismeretű levezetés eredendően esélyes a hibázásra. Nem tudunk mindent, így meglévő tudásunk sem bizonyosság, tehát mindig számítanunk kell látszólag lehetetlen, de esetleg lehetséges dolgokra; a végletekig befogadónak kell lennünk, miközben ezeket nem egyből elfogadjuk, hanem megkérdőjelezzük, de folyamatosan megkíséreljük kipuhatolózni milyen tudás az, ami már esetleg megszilárdítható - feltéve, hogy létezik ilyen. Így tehetünk szert a kritikai gondolkodásra...”


- Benedek Gergő

Egyéb tudnivalók

A KG-Blog speciális helyzetben lévő bejegyzéseit különböző egyedi címkével lehet listázni:

 • a blog összes bejegyzése:
  minden
 • a blogot meghatározó kinyilatkoztatások:
  blog-alappillér
 • a jelen blog témái iránt igazán érdeklődők számára fontosabbnak titulált bejegyzések:
  kiemelt
 • mások írásainak újraközlése:
  vendég-bejegyzés
 • külsős kommentek újraközlése:
  komment-bejegyzés
 • a szerző személyesebb megnyilvánulásai:
  blogíró
 • korábbi vagy külsős bejegyzésre reagáló bejegyzés:
  re
 • a KG-Blogba szorosan nem illeszkedő egyéb írások:
  off

Ezen túl a címkézéskor elsődleges szempont, hogy az rögzítse többek között a keltezés évét, a téma kategorikus besorolását, vagy a benne említésre kerülö személyeket/szervezeteket/csatornákat/termékeket, ezáltal csak elvétve fordul elő, hogy egy-egy címke ne fedne le egy komplett témakört, segítve az oldalon való böngészést.

A bejegyzések különféle módosításait a cím alatt eltérő szövegek jelzik (dátummal):

 • Frissítve = új sorokkal kiegészítve
 • Szerkesztve = korábbi sorok átírva
 • Újraírva = az egész bejegyzés 0-ról átírva
 • Eredetileg megjelentetve & Újraközölve = törölve, majd ismét publikálva
További böngészéshez

Bejegyzésenkénti utolsó 10 hozzágondolás

Használt címkék

Bejegyzések listája

2014.10.08. 16:07

Utoljára szerkesztve: 16 óra 41 perckor

Ha ilyen kommentekből írnék blogot, mindig összegyűjtve aktuális agymenéseimet, akkor napi több bejegyzés is születhetne, csak ez a weboldal nem erről kívánkodik szólni, hanem a több hónap alatt mértékletesen összeszedett információhalmazegészeket hivatott igényes formában közreadni. A rémlassú üzemmód alatt kivételt teszek, és lefaragok kicsit az igényességből, gányosságot hozva létre, cserébe tervezett bejegyzések tervezett (bár ténylegesen eddig pl. csak az alábbit meg is fogalmazott) részleteibe láthattok be. Itt most az Ákosról ígért nagy elemzős véleményesbejegyzésnek egy morzsáját előlegezem meg, amit ma sem fogalmaztam volna még meg ilyentén, ha nem indul be ez a kommentelgetés a youtube-on. Párbeszédben mindig könnyebb a lényegre térni, mint ülve a monitor előtt, a kisujjamat szopogatva, hogy kijön-e már belőle az a bejegyzésféle, amire tudom, hogy képes vagyok, csak nem serkenti az ujjacskámból csak úgy ott és akkor semmi ki. Viszont a blog nem is chat-oldal, az meg amúgy sem a kívánt írást hozná létre, de mikor éppen egy olyanon járok, legalább serkent, és sokszor sikeresen. De ezt ti csak hónapokkal később láthatjátok, amikor egy bejegyzés egy az egyben megjelenik.

:)

https://www.youtube.com/watch?v=f4usead__PA

Csaba Balogh 5 days ago
Ákos sosem volt bibliai értelemben keresztény, ő csak szimplán egy istenhívő, idealista személyiség, nem több.

Marci Baranyi 3 days ago
ahamm, nyilván a gyóntatója is ezt mondaná :D Hogy mit értesz bibliai értelmezésen, azt nem tudom, de Ákos keresztény, ezt fölösleges tagadni.

ChemtrailsBudapest 18 horus ago (edited)
"Ákos keresztény, ezt fölösleges tagadni" --- egy kis adalék ehhez:
 Nem vagyok benne biztos, hogy az általános értelemben vett keresztény lenne, amikor már az újabban ismét előkerült Karcolatok lemezén is nem csak az hangzik el, hogy "Örök átutazó", de ráadásul "tévedésből jöttem a Földre, és félek, hogy itt ragadok". Ad1: ha tévedésből jött ide, akkor ezekszerint máshova is mehetett volna? Ezt elismeri a Biblia, hogy az univerzumban másutt is van élet? Ott csak az van, hogy van ez a Földbolygó, és kész. Ad2: hogyhogy ittragad? élete után nem pokol vagy menny? Ez az egész reinkarnációsan hangzik. De a számban is gyakorlatilag a Földre való visszatérésről énekel, míg (egy másik életében) időközben egy "távoli bolygón jártam". Olyanokról nem is beszélve, hogy ugyanez a keleti tanokhoz közelebb álló nézet uralkodik még nagyon sok más számában is, most példának okáért csak még egyet, a Nézz rám: "voltam állat, voltam ember, voltam én már ami nincsen" - mindezt hány év/élet alatt? Az olyan apróságokba már bele se menjünk, mert ez már tlnyleg csak költőien hangozhat, hogy a Keresem az utamban is "ezer meg ezer éve keresem az utam". :) Új világ: "pontosan tízezer éve várok rád". Stb. Keresztény, keresztény, csak kicsit keleti keresztény, hogy úgymondjam. :) (Szerintem megvan a saját valláskoncepciója, amelyben fellelhetőek elemek mindenféle vallásból, meglátva az áthidalásokat közöttük, amelyeket általánosságban az egyház nem ismer el, de Ákos például igen, közvetetten, a dalokban, érti aki érti, stb...)

Az meg teljesen más kérdés, hogy mi az igazság, mennyire helytálló a (közvetített) világnézete, kinyilatkoztatásai.

Marci Baranyi 18 hours ago
https://www.youtube.com/watch?v=A2bb2scMrac (Ákos - Megváltó)

Marci Baranyi 18 hours ago
de egyébként számtalan interjúban elmondja, hogy rendszeresen misére járó katolikus keresztény, van lelkivezetője, stb. Szóval nem csak a dalaiból lehet ezeket találgatni, fekete-fehéren elmondja ezt magáról.

ChemtrailsBudapest 1 second ago (edited)
Ez világos, csak a dalai túlmutatnak ezen a képen. Nem így fogalmaztam, de a lényege az volt a mondanivalómnak, hogy egyesítette, összekapcsolta az egyes vallási tanokat, egymással összeegyeztethetőnek, egymást kiegészítőnek találja őket, és mint ilyen, az, hogy ő keresztény, az csak egy felületes, a közvélemény számára leegyszerűsített kép, nem akarja komplikálni, mert pl. a végén megbélyegeznék, hogy elmebeteg. (Pedig ha nem elmebetegség vallások tanait vallani, akkor több vallást keverni [egyetlen, harmadik vallást létrehozni - akkor is, ha nincs mögötte egyháznyi gépezet] miért lenne az? Ő ezt vallja - legyen bármi is az. Dehát a közvélemény az egy harapós dolog, jobb leegyszerűsíteni.) Ámde mindezen kép, mind a fekete-fehér elmondásaiból, mind pedig a jelentéstalálgatott dalaiból is voltaképpen csak közvetített, így hogy mi is ő, az ígyis-úgyis talány maradna. Még az is lehet, hogy nem is hisz ezekben, csak egy jó üzletember, aki tudja hogyan lehet a vallásos emberek (ideértve az ezotériával és akár összeesküvésekkel foglalkozó embereket is) nyálát folyatni, jópénzért cserébe. Vigyázat! Ez nem konklúzió volt, nem a végső véleményem, csak egy extrém, de nálam számon tartott lehetőség (még több, itt nem is említett közül).

Adalék adalékának adaléka (és tán nem az utolsó)

UNICEF-ből az UNI, mint EGYesület: az egységesedés, az egyújvilágrend szokásos vágyálmának szimbóluma

Kék, és fehér arculati színek: Izraeli érdekeltség és/vagy befolyás jelenlétének szimbóluma

A talán példátlannak mondható formázatú telefonszám: más tagolással 13, és 666. Kell részletezni?

A kép közepén a telefonon nagy méretben, tőle balra lent kicsiben láthatóegy kör alakú kitűző: egy nagyobb kör és egy mellette lévő kisebb kör szintén a 13-as szám szimbolikája (http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/13)

Ákos, mint nem csak jól öltözött, és (urambocsá) pénzes ember, de ráadásul "ecsethajú" (*).

Miben hisz ez? Gyermekek jö...? Persze, alapból, akár.

És a plakáton, a cef(re) arcaként? Propaganda-biznisz? Grat?


2014.10.05. 10:28

Zen - éljünk! V-érzékelhető az eltűnő idő? Acél fröccsen és füstölgő krema a törölt tükörben. Borz-alom, vagy ír-gallom? postaimre - 2014. október 04. 10:56

Felső link alatt a hozzászólásokból szemezgetve, ígért elemzőbejegyzéseim alapjait is felhánytorgatva, nagynömlengve, jajistenem:

 

#4 | Detonator - 2014. október 04. 16:38:42
Ákos 120 éve játssza ugyan azt az egy számot ! Mára Olstein Viki udvari zenésze ! Elsőre is semmi, sokadjára mégsemmibb ! Lehet hallgatni, de minek ? Van mondanivalója ! Nekem is, csak engem nem adnak ki díszkötésben, nem vagyok a hatalom szervilis kotta tartója. Lehetnék, de nem akarok. Az "alternatív hatalomnak" is igen sok udvari zenésze van ! Sokszor annyira hülyék, hogy még a saját státusukat sem ismerik fel, ezért kellően népszerűek ! Ákos egy hulladék csak, sajnálom, akár tetszőt mond, akár nem. És nem azért mert savanyú a szőlő, csak láttam és hallottam már zenészt zenélni ! Az igazi zenészek változatosak, és sokszínűek, Ákos primitív, és mű művész, mint a rendszer ! Körülbelül annyira magyar mint Pici Bácsi, éljen a "magyar dal napja" ! Metélt privilégium, mint oly sok egyéb is ! Szeretitek ? Legyen a tiétek, nekem jobb izlésem van , vissza megyek harmincöt évet, és kezdem újra ! Hendrix, Cream, Deep Purplee, Led Zeppelin, Beatles, Bee Gees, Elvis Presley, vagy Illés, Bergendy, Sakk Matt, Liversing, kimaradt Santana, Pink Floyd, Lynird Skynird, Abba, Allman Brothers, meg még ezren !! Hol van ezekhez az Ákos, meg az LGT , Metró, és Omega ? Bár az Omega "Pici Bá" és Laux kiválása után lett "zenekar" !

Debreceni eszméletlen nagy dobos, vitte a Bergendyt is ! Szóval a zene az, ami Ákosunktól teljesen távol áll, a ritmikus zaj meg egészen más. Ha valaki úgy gondolja, hogy igen kevés nevet írtam hivatkozásnak, annak szívesen írok egy "stáb listát", benne olyanokkal is mint Steve Ray Vaughan, aki jobb mint Hendrix, vagy csak más, és a Fleetwood Mac, vagy az Ears, Wind and Fire mint funki, esetleg Doors, mint ős őrület, vagy Spencer Davis Group ! Esetleg Animals a Felkelő Nap házával, vagy egy magyarral a "Gondolsz-e majd rám ?" Echo ? Ezek mind zenék, nem is kicsik ! Esetleg még a lírai költészet nagy ikonja Simon and Garfunkel ! Olyan szövegekkel, hogy párját ritkítja ! Olvassátok el a The boxer, vagy Only living Boy in Newyork szövegét ! Ezek bennem vannak, egy része a lelkemben, egy része az ujjaimban. Jaj, ki ne felejtsem "barátomat", akkor éppen The Taste, Rory Gallaghert ! The seim on story ! Orbitális ritmus és gitár játék. Ehhez képest a "mi Ákosunk", legfeljebb "illemhely felügyelő" lehet, finoman fogalmaztam, kissé durvábban WC pucoló ! A kefe jobban állna neki mint a gitár ! Annyit is ér !

Üdvözlettel a hívőknek,: Detonator
( Szűk körben szívesen megmutatom, hogy nem a pofám nagy csak, ha esetleg van igény rá !)

 

#9 | postaimre - 2014. október 04. 17:31:40
Detonátor, ismerhetsz, nincs favoritom sem zen-ében sem másban. Nem tetszik, vagy nemtetszik kérdése. A tenden-ciont követem le. Remélem már eléggé félnek. Az adott dal is időt kér, de le van xarva, pont ahogy mondod. Amint mód lesz, ki lesznek iktatva és jöhettek, csak tartsatok ki. Persze, hogy házi,bohóc, ahogy mindegyik regnáló majom, csak a kérdés, mikor lépjünk a gigájára?

 

#13 | teGergoChemtrailsBp - 2014. október 04. 22:03:01
Én 2011-ben jöttem rá, hogy ez az ember a világon van, és röpke hónapok alatt átnyargalva munkásságán, nekem is megtetszettek az átlagon túlnyúló világértelmező megfogalmazásai, melyben visszatérő téma volt szinte már kezdettől a rendszerkritizálás [érdekesség pl. az Induljon a banzáj-ban, hogy gyakorlatilag a saját mindenkori zenéjére is jóelőre rányomta a bélyeget, miközben nem mondott hülyeséget: "nyugati a zene, de keletre tart, és nem állja útját se tenger, se part, de nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják* az ízlésedet" - * a 'megformálják' jobb szó lenne, de érzésem szerint erre gondolt], emellett pedig a világ anyagi vonatkozásain túli (melletti) vonatkozásokra terelődő figyelmezés (melyet 120 éve énekel, szó szerint minden egyes dalában; bár a változatosság a zenéjében szerintem maximálisan jelen van, leszámítva, hogy a zenei palettának csak egy bizonyos részén mozog, beethoveni vagy tudomisénmitmondjak témákra még nem hajlott rá :D).

Azóta is igyekszem csurig átpaszírozni magam rajta, melyből életem nagy részében kimaradtam, behozva a lemaradást, próbálva meglelni munkásságában minden figyelemre méltó megállapítást, amellyel segít meglátni és/vagy továbbértelmezni a világi dolgokat, és még nem értem a gumicsont végére, de azt azért már látom, hogy Ákos sem az az ember, akire Igazán fel kell nézni. Mondhatjuk, hogy valóban átlagon felüli üzenetekkel bombázza a hallgatóságát, miközben a tanításhoz / mozdításhoz elégséges szintet úgy nagyáltalában mégsem éri el, alulmarad a lényeg bizonyos vonatkozásaiban, tehát szemezgetek a moslékban, de valahogy mégis jól esik. Hiába nem ad eleget (információt), mondhatjuk, hogy ad azt más helyette, viszont míg a maga zenészi bohóckodásával nem éppen emeli a közt, nekem legalább, ad egy kis jóleső háttértaktust a kis rétegnyi újdonság a moslékban, amit valóban Ákostól kapok. Nem nekem szól, de leszívom belőle, ami jólesik.

Remélem ez a kis vallomásom még a tűrhető mértékű nyálasságosságon belül volt, és nem csak a saját illuzióm az, hogy pro-t és kontrát is sikerült összehordanom.

Hogy a zeneiségre kitérhessek, maga ez az új stílus, amit az utóbbi albumával együtt magáravett, és most a Hauber ilyenfajta munkásságának révén ki is éleztet, számomra ellentmond nem csak a normalitással kapcsolatban, de azzal is, amit interjúiban mondogat, hogy "rossz, hogy az emberek csak beülnek valahová sörözni, és jelentősségét veszti a zene, ami közben a kocsmában a háttérben eltötyög silányan, mondanivaló és figyelem nélkül", holott maga ez a zenei sítlus, amit most felvett, pontosan ugyanez a tömegzizegtető silány tötyögés a háttérben, amire kvázi hiába énekel rá bármit, nem egy figyelemkeltő nagy valami, hanem egy figyelemtompító kis zajharcsika. Hozzá a beállásai a mindenféle egynapighasználatos csilivili cuccban, legyen az cipő, napszemcsi, selyemöltöny, egyszerűen nevetséges az ember, hogy hogy lehetne mindemellett komolyan venni azt, amiről énekel. Holott azt gondolom, van ott olyan, amit jó lenne komolyan venni, csak nem így. De egy mondat, mint száz, nem Ákost bálványozom, a személye száz meg száz sebből vérzik, meglátásai és megfogalmazásai viszont legalábbis az átlagon felüliek, így az átlagnak legalábbis érdemes lépcsőfokként használnia, mielőtt az Ákos feletti szintre feljuthatna.

Ajvé legyen még a részemről, hogy bár próbálom az ilyesmit is kiszűrni, magamtól nem láttam volna meg a dalban az Imrétől érkező, a Szabadság Rabszolgáis Bosszú Népe Zsidókkal összeegyeztető inputot, hogy így hogyan is jön ki ez a "kérek még időt" dologocska.

 

#15 | teGergoChemtrailsBp - 2014. október 05. 09:04:05
Bár amúgy alapvetően nem hiszem - miközben el tudom képzelni -, hogy Ákos a tenden-cion szócsöve, az való igaz, hogy az ún. rendszer- ill. közvilágkép- ill. társadalmiegyénösszesség-kritikái mellett számos kiszólása volt már, mintha az új világgal kapcsolatosan egy belső körből üzengetne, nem kívülről találgatna. (Illetve ő is használ néha olyan fogalmakat, ami máshol nem igazán jelenik meg, pl. most az Igazánban ott a "Káoszból Rend" fogalma, mintha egy belső kör - háttérhatólom - fogalomkészletéből merítene a hallgatóság - egy lépcsőfoknyi, lassú, világfolyamati forgatókönyvtervre való tudatifelkészítős - emelése közben... --- És itt jegyezzük meg, a dala úgy is hangozhat, hogy ha a jelenlegi irányított Káoszból tényleg létre tudnak hozni egy irányított világ"Rend"et, akkor ezzel Ákos azt mondja ki, hogy azért, mert Isten már velük van, ergó ők már nem is azok, ahogy énekli "nem lesz, csak akkor, ha Ő [Isten] benned [bennük] is megjelent". Abba meg most ne menjünk bele, hogy Isten bennük is ott van, merthiszen mindenhol ott van, csak nem úgy... :D De ha megmaradunk az egyes beszédnél, a profán értelmezésnél, akkor azt mondja, amit mond: az irányított világrend is csak káosz, és Rend Igazán csak akkor lesz, ha..., nem pedig így. De igazság szerint egyiket sem mondja ki, ezek csak értelmezések, amik kb. sehova sem vezetnek. A valóságban majd lesz, ami lesz, nem ezen a dalocskán fog múlni. :)) Emellett, a Kossuth díja közben meg az Index zenei blogja, a Lángoló gitárok weboldala, illetve a Class FM rádió is őt nyomja orrba-szájba. Van aki szerint, ezzel csak Orbán akar tetszelegni a hallgatóság által annyira kedvelt Ákosi szerepben (már ahogy ők veszik azt, hogy minek tűnik), bár nyilván a dolgok nem ilyen egyszerűek, hogy "csak Orbán kavar", hiszen a másik oldalon ott van Ákos, aki a díj átvételével, és az adott helyeken történő szereplésével elfogadja, hogy gyakorlatilag megveszik személyét. (Furcsa, hogy egyszerre használom a nyilván szót, aztán pedig, hogy nem egyszerű, és nem is tudom a választ... :D) Persze mondhatnánk azt is, hogy szarból vaskarika, ilyen helyen urambocsá, és Imrebocsá a gondolatért is, de talán még Imre is szívesen [strike]szerepelne[/strike] írogatna, ha engednék; de 1. nem azért engednék, mert egyet értenek vele, hanem azért, mert az ő világlátásával tetszeleghetne az éppeni hatalomgyakorló (írjál, amit akarsz, hitegess nyugodtan, hogy mit kéne tenni, mert mi majd intézzük, hogy ne az történjen), és 2. nem azért szívesen, mert húú, az Index az egy olyan ****jó oldal, hanem mert basszus, sokan olvassák, és ennyiből nem teljesen haszontalan az akár kölcsönös kihasználás - csak meg kell próbálni túlszárnyalni azon, hogy a regnáló hatalom velem tetszeleghessen, mintha én lennék ő. És akkor itt a kérdés, Ákos mennyire szól ki a neki fenntartott helyből, hogy "oké, hogy itt vagyok, de nehogymár ezt a szart istenítsétek itt mögöttem, ami a helyet biztosította számomra (és ne is engem :D)". Hátt, ilyen nem nagyon van...

 

#16 | teGergoChemtrailsBp - 2014. október 05. 09:15:33
Valaki nem tudná röviden összefoglalni, hogy mit próbálok ide összehordozni? Ha a fene fenét eszik is, nem tudom megkerülni az ördög bújócskáját, én alapból ilyen részleteseníró vagyok. [Az ördög a részletekben lehet...]

2014.09.26. 19:35

Dancsó folyamatosan hozza a formáját, ingerel az írásra, de lusta vagyok most mélységében vele foglalkozni. Kásler is hozza a formáját, ingerel az írásra, de lusta vagyok most mélységében vele is foglalkozni, bár 5.-éig esedékes lenne ("gyulai második nemzetgyűléses nemzetközifeljelentőaláírós mindentivisszaalig80évvelezelőttre vagy elkerülhetetlenfegyveresháború") egy jókis véleményezés. Ákost is rengeteget hallgatom, ingerel az ígért bejegyzésre, ahol ízekre szedem, de inkább hallgatom még pár évig, minthogy most összecsapjak valami nem teljesen letisztult, fals anyagot a jelenlegi összegondolásokkal; alakul, alakul, de egy kis idő, míg a tudat átforrasztja magát ezen a sokhónapnyi össz-zenei empéhármon nemkevésszer. A magyvarázatok pihennek, a tudatzavarkolódóeszköztv pihengél; nem vagyok előtte annyit, hogy ingereljen az írásra. Brrrrr.


2014.07.03. 16:18

Szerkesztve: aug-19

Érdekességképpen olyasmit csinálok most, amit nem nagyon fogok rendszeresíteni a későbbiekben: megmutatom, milyen volt a blog.hu alatti működés első hónapjában a KG-Blog látogatottsága, az egyedi látogatók számát napokra lebontva, illetve az új bejegyzéseket időbeni megjelenésük szerint feltüntetve.

KGbloghu_stat140601-0701_lato2.jpg

Tehát:

 • 2014. június 1. és július 1. között összesen 315 esetben történt látogatás (de ez nem az egyéni látogatók összessége),
 • ebből június 2.-án voltak a legtöbben, egyszerre 19-en,
 • illetve június 30.-án a legkevesebben, mindössze 2-en,
 • átlagot vonva naponta "kicsivel több", mint 10 ember látogat el az oldalra (mindenesetre ránézésre 8-an szinte ténylegesen is mindig, ahogy július 2.-án is :)).

 

Sajnos azonban, bár a blog.hu-n a blogollal ellentétben lehet statisztikai adatok között böngészni, itt sem minden fenékig tejfel. Bár nem akarom részletezni az összerakottság kifinomulatlanságát, mivel erre nem ez a megfelelő hely, néhány dolgot mégis megemlítek:

 • az elmúlt 1 hónapnál nem lehetséges visszább tekinteni az adatok között, így komolyabb, mondjuk éves statisztikákat sem fogok tudni belőle felállítani - inkább érdekesség lesz megnézni az elmúlt hónapot, mintsem statisztikailag fontos információkhoz jutni;
  Szerk! Rájöttem, hogy én vagyok a hülye, valójában vissza lehet pörgetni tetszőleges időpontra a statisztikát, bár legfeljebb is csak napi felbontással, ami huzamosabb időtartamot nézve elég használhatatlanul néz ki, így a fentebbiből az utolsó mondantrész továbbra is igaz.
 • az olvasók is észre vehették már, de a belső statisztikákkal teljességgel összeférhetetlen módon, a jobb oldali, valaha volt 5 legolvasottabb bejegyzés listája elég furcsán viselkedik; nem csak, hogy a legfrissebb bejegyzést teszi ebben a pillanatban is az első helyre (holott ez témáját tekintve is egyértelmű baromság - a friss chemtrail-es bejegyzés-t eddig 14-en tekintették meg, míg pl. a közel egy hónapos Tolvajkergetős bejegyzés "rekord" 92-t számlál, azt viszont mégis a 4. helyre tette), ráadásul ugyanez szerepel az ötödik helyen is, aminek nincs sok értelme.

 

Ezen kívül, még az előzőleg élt szavazás "végeredményét" is szerettem volna utolszor összesíteni, ahol arról kérdeztem, ki honnan ismerte meg a blogot, ezt azonban elfelejtettem közvetlenül a költözés előtt lementeni, ezáltal a blogol.hu rendszeréből elveszett, így nem tudom bemutatni. Az mindenesetre bizonyos, hogy körülbelül 40+ ember jelzett vissza, hogy ismeri már a blogot, és ebből következtetve időről-időre valószínűleg vissza is járnak.


2014.06.26. 03:45

Ilyen súlyos témák, mint a Tolvajkergetők körüli eseménypörgés, vagy a "devizahitelek" jelenlegi állásának firtatása után, talán nem kell leszakadnia a pofámnak azért, mert a közönséges chemtrail-fotógyűjteményemmel merészelem folytatni a sort, de legalábbis tavaly október óta nem került rá sor, és szeretném ezt is bepótolni, mert szeretem, ha időről-időre ti is bambuljátok őket (kicsit degradáló szóval élve, hiszen elemezheti is, aki akarja, de dokumentációnak elég gyenge próbálkozás ez a pár célzatlanul, mindössze alkalomadtán és gyatra minőségben készült kép).

Az elmúlt hosszú hónapokról megint csak az volt a tapasztalatom, hogy heteken át alig egyszer-egyszer fordult elő, hogy találkoztam volna ezen nevezetes csíkokkal, de még ezen napok alatt sem került gyakran fél tucatnál több a szemem elé, vagy túl messze voltak tőlünk, ezért neki sem álltam fotózni a voltaképpeni semmit - a lenti képek kimerítik szinte a teljes gyűjteményt napokra lebontva. Egyedül egy hónappal ezelőtt, amikor beszökött a nagy nyárias meleg, akkor kezdtek el hirtelen többtucatjával feltűnni az égen, és napról-napra egyre látványosabb csíktengert biztosítottak a vizuális feldolgozó-üzemem részére...

Itt azért elhintenék egy laikus gondolatmenetet is:

Ilyenkor lehetne mondani, hogy hát persze, már régen megírták a szakemberek, hogy ez a rövid-hosszú kondenzcsíkváltozás csupán hőmérsékleti tényezők függvénye, de azt azért hagy tegyem itt hozzá, hogy tudomásom szerint a kondenzcsík (többek között) a 8km-es magasságbeli -40° celsius hidegben megfagyott vízpára, amely pontosan azért szokott rövid ideig látható lenni, mert csak a forró hajtóművekből hirtelenül kikerülve jegesedik be a kinti jéghideg közeggel érintkezve, ámde hamar visszamelegszik még abban a hidegben is annyira, hogy megszűnjön a földről is jól látható jeges csíknak lenni, tehát azért, mert visszamelegszik, és onnantól kezdve láthatatlan. Namármost, ha pont a nagy hőverés idején kezdenének el emiatt láthatóvá válni a "hosszú kondenzcsíkok", akkor az nem dupla paradoxon?

Először is azért, mert ilyenkor valószínűleg kisebb lenne a lehetőségük arra, hogy elérjék a -40 fokos hideget még odafent is (bár kicsapódni még akkor is kicsapódhat, persze, de hidegebb akkor sem lenne, tehát legfeljebb is csak ugyanannyira kéne láthatónak maradniuk a kondenzcsíkoknak, vagy még kevésbé - de nem jobban!), másrészt sokkal hamarabb feloldódnának a nagy melegben, semmint, hogy órákon át jegesek maradjanak. Ez nekem duplán paradox - igaz, mivel laikus vagyok hozzá, ezért nem használom az oximoron szót. :P

Egyéb kérdéskör még, hogy sokan feltételezik, hogy az állítólagosan a levegőbe szórt alumínium részecskékkel az a cél, hogy a globális felmelegedést visszaszorítsák (vagy ha nem ezért, mert pl. a globális felmelegedés egy fikció [csak lehetőségeket mondok, nem kijelentéseket teszek], akkor is lehet rá még magyarázatokat találni), lévén, hogy az alumínium visszatükrözi a napfényt, így gyakorlatilag tükörfelületként funkcionál az égben. Más kérdés, amihez szintén nem értek, csak eszembejut, hogy ha ezek csupán részecskék külön-külön elszórva a levegőbe, akkor tudnának-e egyáltalán kizárólag tükörfelületként működni, vagy sokkal inkább minden irányba képesek szórni a fényt, így akár azt is elérhetik, hogy még melegebb legyen a Földön, mint amennyire egyébként lenne? Kutatandó kérdések ezek, amelyekre a választ jelen felállást szerint sajnos nem én fogom kutatni, és megválaszolni. Továbbra is laikusként tekintek magamra, mégha egyébként érdekel is a dolog.

 

No, akkor lássuk sorrendben a maguktól, magukról többet láttató kép(ződmény)eket!

 

ElsopChemGy_01 140310.jpg
01. / 2014-03-10

Tovább... »

2014.06.15. 14:21

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Frissítve: Jún-17

 

Először is, némiképp összesítve az elmúlt évek bírósági hozadékait, vendég-bejegyzésként újraközlöm Kásler Árpád alábbi nyílt levelét.

Forrás:
http://kaslerarpad.hu/?p=7105

 

 

Kapják:

Kúria, Legfőbb Ügyészség, Köztársasági Elnöki Hivatal, Miniszterelnökség, Katonai Főügyészség, Országos Rendőr-Főkapitányság, Alkotmánybíróság, Az Európai Unió Bírósága, Svájci Államszövetség Magyarországi Nagykövetsége, Oroszországi Föderáció Nagykövetsége Magyarországon

Tisztelt Kúria vezetők!

Tisztelt, Dr. Darák Péter, Dr. Kónya István, Dr. Székely Ákos, Dr. Wellmann György, Dr. Török Judit, Dr. Kalas Tibor, Dr. Tálné dr. Molnár Erika, Dr. Erős Mónika, Dr. Suba Ildikó

A világ legdrágább dolgát, a családtól elvett időt áldozom fel, hogy Önöket megszólítsam remélve, hogy Önök munkaidejükben veszik a fáradságot és értelmezik az általam leírtakat és ezzel jó irányban, a jogszerűség betartása irányába fognak dönteni hamarosan. Tisztában vagyok azzal, hogy nagy valószínűséggel nem tartozom kedvenc íróik közé, de már bizonyítást nyert, többszörösen is, hogy tényekre és csakis tényekre alapozva bátorkodom Önöket megszólítani, lévén szó egy olyan történelmi jelentőségű és mértékű ügyről, melyet csak a Trianoni országdarabolás múlott felül.

Tovább... »

2014.06.13. 20:02

Nem sokkal ezelőtt, de már egy bő hónapja, hogy meghívást kaptam Dibáczi Enikőtől egy bizonyos előadói estre, hogy rögzítsem harmadmagával együtt tervezett előadását. A meghívást elfogadtam, és a kérésnek eleget téve az alábbi három videó született meg:

Tovább... »

2014.06.05. 14:28

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Utoljára frissítve: Június 9.-e, 10 óra 37 perckor
Szerkesztve: Jún-12

Pörögnek az események: a Tolvajkergetők múlt szombaton, 2014. május 31.-én nagy nyilvánosság mellett lebuktattak és megszégyenítettek egy nagy halnak mondható magyarországi bűnözőt, bizonyos Borbás Zoltánt, akit a hódmezővásárhelyi rendőrség és a közismert nagy média ügynökségek azon nyomban oltalmukba fogadtak, és emelett rögvest igyekeztek lejártani, ellehetetleníteni Polgár Tamás "Tomcat", azaz a Tolvajkergetők egyik alapító-, és vezéralakját, és segítőit, valamint a munkásságukból fakadóan nyilvánosságra hozott igazságok nagyobb nyilvánosság előtti kiderülését - egyelőre kérdéses sikerrel, nagy a nyomás az ügy nagy nyilvánossága miatt (187ezer like-olóval büszkélkedhettek a facebook oldalukon annak június 4.-ei törléséig /erről bővebben később/, amelybe pl. én sem tartozom bele, mert nincs facebookom, úgyhogy bizonyára számolhatunk 200ezer kedvelővel, és sokkal több szimpla figyelővel).

Engedtessék meg, hogy a teljesség igényével, bár megléte nélkül, a pontos sorrendiségre és részletekre nem emlékezve, csak nagyjából feleveníthessem a történteket, amelyet a Tolvajkergetők állítóttak facebook oldalukon (apróbb tévedések előfordulhatnak, de ez a lényegen nem változtat, amelyet a sok apró, és nem mindet elhibázott részletből bárki magától is simán összerakhatna a fejében, ahogy az logikusan következik)!

Tovább... »

2014.05.16. 13:30

Újraírva: 2014-Jún-1; Szerkesztve: Jún-2

2014. június 2.-án eddigi tárhelyszolgáltatóm, a blogol.hu megszűnik, ezért a Kritikai Gondolkodás Blogot más oldalra, a blog.hu rendszerébe kellett költöztetnem. Ezáltal minden korábbi tartalom továbbra is elérhető marad, és a blogolás folytatódik, de jelen blog ezentúl csak a kritikaigondolkodas.blog.hu címen keresztül lesz elérhető. A felismerhetőség-sajátosság jegyében, amint időm engedi, a blog jelenlegi, sablon kinézetén változtatni fogok, de még nem tapasztaltam ki a lehetőségeimet, ezért egy ideig ez a szokatlan, gyártósorrol jött küllem jellemezheti a blogot.

Szerk:

A blog.hu rendszerének köszönhetően lehetőség nyílt arra, hogy a bejegyzéseknek csak a bevezetője jelenjen meg a főoldalon (az ehhez szükséges szerkesztéseket az éjjel elvégeztem, csaknem az összes bejegyzés ekként alakult át), így nem kell feleslegesen túl sokat görgetni, ha vissza szeretnétek nézni valamit, illetve könnyen ki tudjátok válogatni, melyik témáról olvasnátok inkább, melyiket hanyagolnátok. Mivel eképpen jelentősen rövidülnek a főoldali tartalmak, egyszerre a 20 legutolsó bejegyzés mutatását állítottam be. A "tovább..." gombra való kattintással pedig egyúttal statisztikát is kapok az egyenkénti bejegyzések olvasottságáról, népszerűségéről (a jobb oldali hasábban elhelyeztem az 5 legnézettebb bejegyzést listázó dobozt, amely 2014. június 1.-étől méri a statisztikákat) - ezen adatokat azonban nem teszem közszemlére, ezért a jobb felső sarokban számadatok helyett egy áthúzott szem ikonját láthatjátok majd. További lehetőség a lapozás, amely nagy hiányosság volt a blogol-on: ha a főoldalon az utolsó 20 bejegyzés végére értek, a következő 20-at egy kattintásra lehet listázni, nem feltétlenül az archívummal, vagy a címkékkel kell játszani az előhívásuk gyanánt. Továbbá, a blog.hu működési elvének megfelelően "18+" címkével látom el azokat a bejegyzéseket, amelyek "felnőtt" (szexuális, vagy erőszakos) tartalmakkal rendelkeznek. Amint látom, ezekbe a főoldalon bele lehet olvasni, de a "tovább..." gombra, vagy a bejegyzés linkjére (ami majdnem egy és ugyanaz) kattintva felugrik egy kis ablak, hogy eléggé 18-nak "érzed-e már magad", és tovább lépsz-e. Jelen blogon kifejezetten erotikus tartalmakra nem lehet számítani, bár megesett már, hogy gondolkodtatás szintjén előkerült valamilyen irányból a témakör (például a jelenkori papi erkölcsös bejegyzésben, vagy PirosPirula egyik itt is szerepelt videójában), és valószínűleg a tolvajkergetőkről szóló bejegyzéseket is el fogom látni vele, mert - mint ahogy "Szájbarágó Szilárd" szokta mondogatni nagyon helyesen - a "kedves Gyerekek" még nem érthetik ezeket kellő mértékben, akár káros is lehet rájuk a megnézése, illetve ténylegesen erőszakos tartalmak lehetnek bennük.


2014.04.17. 12:24

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Gyakran elhangzó érv, amikor a választáson tett szavazatunkról érdeklődők megtudják, hogy esetleg nem kívánunk szavazni, hogy hű meg ha, hová tettük az eszünket, mert akkor azzal pl. F pártot erősítjük. Tehát ha nem szavazok X-re, hogy azzal az ő százalékait nyomjam feljebb, akkor azzal Y és Z jár jól, mert egyúttal az ő százalékaikat sem nyomom lejjebb. Igen, ez valóban igaz, de csak azért, mert a jelenlegi rendszerben valamiért az összavazók számát veszik 100%-nak, és ezek arányait százalékolják le a pártok egymás között. Csakhogy hiába mondja el Orbán április 6.-án este felhangon, hogy köszöni a választópolgároknak, hogy elmentek szavazni, mert ezzel "kiálltak a magyar demokrácia mellett", ha a nem szavazásunk is egyfajta szavazási forma valójában, és egyedül csak a demokráciánkról mondható el az eredményhirdetés tekintetében, hogy nem állt ki mellettünk.

Milyen alapon vagyok levegőnek nézhető akkor, ha én nem szavazok - merem feltenni a kérdést.

Tovább... »

2014.04.01. 20:58

Bolondok estéje alkalmából egy kis gúnyolódással készültem - persze nem csak megérdemlik azt szeretett gazembereink, de tulajdonképp maguk provokálták is ki röhelyesen félresikerült kampányszövegeikkel. Lehet rajtuk csak mosolyogni is, de elgondolkozni sem árt, mert ezek a talán szándékosan önleépítő szövegek tökéletes önleleplezések is színvonalban, hogy mit várhatunk ezektől, ha mindenképpen választani akarunk közöttük, ahelyett, hogy el sem mennék szavazni.

(Ahol egyébként úgy volna ildomos a SZAVazás, ha felSZÓlalkozások is történnének, az emberek SZÓzatokat intéznének népükhöz, segítőikhez, és felebarátaikhoz, eképpen beleSZÓlva a történésekbe, és nem pedig a gazembereket elfogadó magatartással legitimizálni őket újabb négy elfuserált évre...)

Tovább... »

2014.02.23. 18:22

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Már hónapok óta rugozóm mindazon, ami a PirosPirulaProjekt blogján és fórumán történt az elmúlt egy évben, és azon, hogy hová "silányult" az egész, és ma jutottam el arra a pontra, hogy ki tudjam írni magamból az egészet, de "frankón". Nos, a PirulaPublic-on áll egy topik Pirula védelmében címmel egy ideje (nem linkelem, mert csak bejelentkezett felhasználók olvashatják), ahová ma beírtam az alábbi hozzászólást - ajánlott elolvasni, reakciót pedig még nem kaptam rá, majd meglátom, mit érek vele.

És miért csak fél-összefoglaló? Mert Pirula kérdését itt most nem tárgyalom, csak Kowalsky-ét (aki a bloghoz tartozó fórum főadminsiztrátora, de erről bővebben alább).

Tovább... »

2014.02.22. 14:51

Utoljára frissítve: 19 óra 25 perckor

 

[Dancsó Péter: Videómánia] Battle in Space: Megmentjük a Világot!


( http://www.youtube.com/watch? v=kZY3FmZB23U )

 

A videó nagyon jó (leszámítva, hogy szórakoztatóipari(!) időhúzós nívót tükröz, és közben ugyanúgy benyeljük ezeket a rossz filmeket, amiknek léteznie sem kéne - igen, nekem is megköszönhetitek, hogy terjesztem itt nektek az elmétek betegítésére), a film meg zavarbaejtően kínos, bár nem mintha nem egy ismerhető, valóban illuminati-s sémát vonultatna fel, legalábbis egy embertelenül gagyi köntösbe bújtatva egy egyébként ugyanannyira teljesértékűen kibogarászható üzenetet:

Tovább... »

2014.02.20. 09:53

Lényegében jó egy hónapos hallgatás után megint úgy érzem, helyzetjelentést kell adnom, nehogy azok látszatai lábra keljenek, hogy eltűntem, elkaptak, leléptem, nem csinálok semmit (vagy legalábbis nem fogok :P), főleg, ha például Pirula esetére gondolok, aki pl. jó egy évig tűnt el nyomtalanul, szó nélkül, aztán már nem lehet sehogysem a régiként kezelni ezután, az "új" pedig szintén előránt az emberben megkerülhetetlen kérdéseket.

Tovább... »

2014.01.31. 21:04

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

A mai nappal elindult a Tolvajkergetők websorozat idén januárra ígért második évadja. Ennek első részében az első évad akcióinak abszurdisztáni következményeit ecsetelik. Ajánlott a sorozatot nyomonkövetni - új részek február 10.-étől minden hétfőn.

Tovább... »

2014.01.16. 09:56

Szerk! Az alábbi bejegyzéssel már nem teljesen tudok azonosulni, de újrafogalmazva, más irányból megközelítve egy hasonló kritikát fogok írni a helyére - addig itt a félig elévült eredeti.

Tovább... »

2013.12.22. 08:33

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

 

"A GOOGLE JÖVŐJE: mikrofonok a plafonban és mikrochipek a fejedben"

 

Talán hallotta már valaki, de közülük kinek tűnt fel egy nagyon figyelemre méltó dolog a Google néhány napja kihirdetett, új 5 éves tervével kapcsolatban? Azt írják, hogy terveik szerint "mikrofonok fognak a plafonokból lógni", hogy bárhol is legyünk, külön cipelt eszköz nélkül is folyamatosan tudjunk beszélni az internethez, szóbeli kéréssel kereséseket indítani rajta, amelyekre aztán a fejünkbe ültetett chipek segítségével kapunk válaszokat, eligazítást, de még mérlegelési javaslatokat is (ugye, nem nekünk kell gondolkodni, majd a gép Rendszer "okosan" megmondja helyettünk)...

Tovább... »

2013.12.21. 08:57

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Eredetileg megjelentetve: 2013. november 19., Újraközölve, szerkesztve: 2013. december 20. | dec. 21. | 2014. január 12. | feb. 7. | június 25.

Tovább... »

2013.12.20. 09:40

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Eredetileg megjelentetve, szerkesztve: 2013. november 7. / nov. 9., Újraközölve: dec. 20.

És mégis írok Káslerről! :D Tegnap közzétett egy bejegyzést a honlapján Ügyészségi Határozat címmel, ahol felhívást írt arra nézőleg, hogy aki még nem töltött fel valamilyen videót az internetre az augusztus 20.-án történtekkel kapcsolatban, nyugodtan tegye meg, hogy a bíróságok előtt is több bizonyíték legyen az igazságra az aznap történtekkel kapcsolatban. Ugyanis a 2-8 évi szabadságvesztéssel fenyegető "a közérdekű üzem megzavarása csoportosan elkövetett bűntett gyanúja" okán Káslert, és a veltartókat bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják- vádolják, és nyomozást folytatnak ellenünk. Azonban minthogy az egész rögtönzött akciót a rendőrség nem csak figyelemmel kísérte, de a helyszínt biztosította, és senkit nem szólítottak fel a cselekmény befejezésére - kérdés, hogy most akkor történt-e bűncselekmény? Vagy ha igen, akkor a résztvevő rendőrök miért nincsenek megvádolva? Nem mintha a választ nem tudnánk :), csak próbáljuk a közvélemény figyelmét felhívni arra, mi folyik itt már megint... De ez csak a mellékszál, valójában a videóval már két hónapja tartozom kb. a nagyérdeműnek, ma 12 óra folyamatos munka befektetésével (igen, szünet nélkül 12 órában!) elkészítettem a videót. Ami egyébként a 2. résznek minősül a 'Nemzetgyűlés' második napjaként, és az 1. rész még nem készült el (nem tudom el fog-e valaha, de ez is csak elkészült valaha :D), de ez ne zavarjon senkit! Ja, és ha már ennyit dolgoztam vele, tessék végignézni! Köszönöm! :) Ja! És még Ákos is van benne! :D

 

[2. rész/2] KÁSLER-Nemzetgyűlés Összefoglaló / 2013. Augusztus 20.


( http://www.youtube.com/watch? v=WsO_bRO85yI )

 

A videó leírása (november 9.):
[Az 1. rész még nem készült el, nem került feltöltésre!]

A videóban rövid összefoglalás látható és hallható a Városligetben elhangzottakról, a gyalogos vonulásról a Sándor-palotához (benne a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz), a rögtönzött Astroia-blokádról, majd az esemény következményeiről, valamint némi elgondolkodtatás Ákos dalok felhasználásával.

A VIDEÓN JAVÍTÓ GONDOLATOK:

Tovább... »

2013.11.03. 01:21

Mielőtt valaki megkérdezné, kinyilvánítom, hogy mostanában ne várjatok bejegyzéseket, jelenleg kizártam a blogot a mindennapjaimból, és szünetet tartok a tervezgetésekből-írásokból; nincs se Kásler, se Ákos, se Chemtrail, se nyelvészkedés, se más. Egyébiránt, ha valakit érdekel, a napokban végignéztem a terminátor négy részét, és más filmeket is tervezek mostanában magambaszívni. Az Irányítók-wiki viszont nem marad ki az életemből, ha eszembejut valami, arra mindig szívesen szánok időt. Tessék nézegetni, vagy segíteni szerkeszteni! Link jobb oldalt.