Alapjárat

Blog történések

  • 2020-NOV-11, 20:22

    Háttérmunka, amit ti nem láttok: 2014 vége óta nem volt biztonsági mentésem az itt megjelent tartalmakról - a mai nappal, 8 óra belefeccöléssel pótolva.
  • 2017-NOV-23, 1:17

    A blog lekerült a hétköznapi köreim első 10 helyéről, de aktualitásának súlyából, közéleti hiányából nem veszített. Munka mellett várhatóan folytatódik a rémlassú-üzemmód, ezért méltán-szégyenszemre "várólista" megnevezést kapott az oldal, határozatlan időre. Mindenesetre erőteljes témavonulatok felvetése mellett elsőrendű célom a "kanásztalanítás", hiszen a későbbiekben is fenntartandó egymásra utaltság rendszerében mindenképpen probléma, hogy az idők során "egységtelenné fejlődött" e több éves íráshalmaz, és egyébként is kezdettől fogva kevesebbet tudott tükrözni, mint amire hivatott. Jó példám a rossz példámra.
  • 2016-JÚN-11, 13:48

    Jelenleg még meglévő 13 korábban megjelent gányos írás nem nyilvános, sorsuk (törlés / újítás) kérdéses. [nem listázott]

Kritikusság pillérek

A logika mindig ugyanarra enged következtetni, de ez adathalmazonként más eredményt szül. Minden részismeretű levezetés ezért eredendően esélyes a hibázásra, nem biztosítja a dolgok teljesen igaz ismeretét. Tehát végletekig befogadóan kell számítanunk látszólag lehetetlen dolgokra, amelyeket nem egyből elfogadunk, hanem megkérdőjelezve folyamatosan megkíséreljük kipuhatolózni milyen tudás az, ami már esetleg megszilárdítható - feltéve, hogy létezik ilyen. Így jutunk előre a Kritikai Gondolkodással...”


„A logika adathalmazonként eredendően esélyes a hibázásra, a dolgok teljesen igaz ismeretét végletekig befogadóan kell kipuhatolózni a Kritikai Gondolkodással.”

Bemutatkozó

2011 végén indítottam ezt a blogot, ami az életünket meghatározó külső hatalmi érdekeltségeken átívelő olyan témákban próbált (és fog is próbálni) gondolatot ébreszteni, mint a filozofikus valóságértelmezés, a tudósítás és véleményalkotás hazai jelenségekről, a nyelv-értés, a hazai politika kórképei, a vallások, az összefüggő globális háttérhatalmi ügyködések, vagy például a kisebb médiaanyagok elemzése (stb). Érdeklődésemhez, tudásomhoz, képességeimhez és lélekjelenlétemhez mérten igyekszem kivenni a részemet a jelenkor információs-háborújából.

Kapcsolódó bejegyzések:
Bevezetés: Tudnivalók rólam, és a blogról

Gondolatébresztő, jó olvasást kívánok!

Egyéb tudnivalók

A szerző eredetileg teGergő néven volt látható a kommentek között, illetve ChemtrailsBudapest nevű youtube-csatornája révén ez a név is ráragadt, azonban 2015 óta maztro néven található meg mindkét helyen. Külsős weboldalakon régi neveinek variációja a mai napig előfordulhat.

A bejegyzések különféle módosításait a cím alatt eltérő szövegek jelzik (dátummal):

  • Frissítve = új sorokkal kiegészítve
  • Szerkesztve = korábbi sorok átírva
  • Újraírva = az egész bejegyzés 0-ról átírva
  • Eredetileg megjelentetve & Újraközölve = törölve, majd ismét publikálva

Technika:

Az oldal 1024*X felbontáshoz igazított, Mozilla Firefox böngészővel tesztelt.

Böngészde

Rágódás hatfelől

Használt címkék

18+ (4) 2011 (8) 2012 (41) 2013 (45) 2014 (19) 2015 (13) 2016 (8) 2017 (2) 2018 (1) 2020 (3) 2021 (1) AHNEMP (1) autokrácia (3) BAÉSZ (1) BKV (3) blog-alappillér (7) blogíró (48) blogüzemmód (4) boórferenc (1) borbászoltán (1) borbászsolt (1) chemtrail (15) chio (1) dancsópéter (3) deviza (2) dibáczienikő (2) disszociáció (2) dobójózsef (4) egészség (5) égfigyelés (18) egyéb címke (1) ehh (21) előadás (6) előzetes (13) emlékezés (15) fénykép (60) FIDESZ (10) film (6) filozófia (6) géczygábor (1) Google (1) grandpierreatilla (1) Groupama (1) helyzetjelentés (13) hírtv (2) hvg (1) ideiglenes (1) index (1) internet (2) irányítók (4) jelen-tendencia (15) JOBBIK (1) jogállam (3) jövőkép (12) káslerárpád (28) KDNP (1) kettős-beszéd (20) kiemelt (56) komment-bejegyzés (16) koppánycsoport (2) kovácsákos (12) közfelfogás (33) közlekedés (9) lényeges-apróság (21) LMP (1) magyarság (4) margithíd (1) matekkamill (1) MÁV (2) meghívó (6) minden (135) MKKP (1) MSZP (4) mtva (3) NWO (9) nyelvezet (9) off (5) önleleplezés (20) orbánviktor (3) origo (1) összejátszás (26) parlament (3) pénzrendszer (17) pirospirula (13) piszkozat (1) politika (32) postaimre (4) provident (1) puzsérróbert (1) radikalizmus (14) re (3) reklám (26) rendőrség (5) rököny (2) rtl (1) semmiség (4) sorosgyörgy (1) sötét tudás (1) spontán (3) statisztika (3) szimbolika (19) televízió (1) termék (10) terrorizmus (3) tevékenykedés (27) tolvajkergetők (3) történelem (7) tóthbálint (11) tudatzavarás (8) üzenetértés (37) vallás (5) vendég-bejegyzés (7) videó (51) vodafone (2) vukicsferenc (1) webbank (4) zárolt (1) zene (13) zselenszkytamás (1) zsidóság (5)

Bejegyzések listája

2013.02.24. 09:57

Terjedjen! Úgy látszik, kezdenek meghunulni egyes emberek, akik NEM hunyászkodnak meg!

 

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.

Azt hittem a tegnapi bejegyzés lesz az egyetlen, amit Kásler Árpád ismertetésének szánok, és nem is szeretném nap, mint nap átvenni, áthozni írásait, azonban egy mai írását szintén kiemelten fontosnak tartom ahhoz, hogy minél többen értesüljenek róla.

 

BEHÍVÓ! A HARANGOKAT FÉLREVERNI!

A pénzügyi jogok biztosa részt vett a napokban egy civil szervezet két éves születésnapi ünnepségén. Az eseményről készült videóból az derül ki, hogy velem nyit és velem zár a biztos úr, de így legalább van miről beszéljen, mert szakmai dolgokról képtelen lenne.

Doubravszky úr alulmúlt minden erkölcsi minimumot. Azt mondja, hogy Ő megnevezett két civilt, Boros Imrét és Varga Istvánt, akik a civil oldalt képviselik és harmadiknak Őt saját magát, mint a Hiteltársulás képviselőjét jelölte meg. Hát ha ez nem önkielégülés akkor semmi sem az!!! Egyébként önmaga kijelölésére indoklásként, mint hőstettet megemlíti, hogy kint volt szombaton a „Kossuth téri katlanban”. Tudják, kívül bunda, belül bunda, egyszer civil egyszer állam, olyan mint egy cinkelt lap, mint egy Jolly Joker. Doubravszky a Jolly Joker akinek semmi sem összeférhetetlen!

Egyébként Varga István kijelentette, hogy Ő nem képviselheti a civil oldalt mert, nem rendelkezik felhatalmazással a civil oldal részéről. Persze Doubravszky urat az ilyesmi nem érdekli, ha már a törvényt is testre szabták, akkor ilyen apróságokkal nem érdemes foglalkoznia.

Jelen pillanatban az adósokra nézve a legnagyobb veszélynek Doubravszkyt látom. Mire elérkeztünk oda, hogy négy év kemény munkájával felnyitottuk annyi ember szemét, hogy már érdemben eredményt ki lehetne harcolni, akkor a hatalom a nyakunkra ülteti a biztost, akinek az a feladata, hogy morzsákat hintsen az emberek szemébe.

A bankok félnek tőlünk, félnek a tömegtől amit meg tudunk szólítani és mozgatni, ezért gyorsan egy kiegyezést szorgalmaznak amit a pénzbiztos lezavarna, az emberek megkérdezése nélkül, a civil képviselők megkérdezése nélkül. Ez a legnagyobb veszély ami az adósokra leselkedik. Nagyobb mint a banki fenyegetés, mert azt utólag is lehet kárpótolni, de egy előre lezsírozott kiegyezés minden eddigi munkát dugába dönt.

Meghirdetem a BEHÍVÓT! Minden eddiginél nagyobb és gyorsabb reagálást és aktivitást megkövetelek. Jelenleg minden megyében van szakaszvezetőnk. Több mint 500 aktivista szervezi a csapatösszevonásokat. Újabb szakaszvezetők jelentkezése elengedhetetlen. Az számít szakaszvezetőnek aki 20-25 embert tud megmozgatni. Ez versenyfutás az idővel, nagyon rövid időn belül fel kell vonultatnunk több tízezer embert.

Eddig becsaptak, kifosztottak, meggyaláztak, földönfutóvá tettek, és most következik a végjátszma, a pofák betömése! Hát ezt nem fogom hagyni! Garantálni fogom az emberek számára a valós kiegyezést, a valós és törvény által megítélhető kártalanítást. Békét és nyugalmat fogunk kikényszeríteni, mert ez nekünk jár!

Emberek! A KÜRTÖK ismét megfújattak! Kevesebb mint két hét áll csapatösszevonásokra. Aki él és mozog, az aktivizálja magát. Csak azok keressenek akik szakaszokat, buszokat szerveznek.

Létszámot kértek rajtunk számon, hát adjuk meg nekik. Akkora tömeget kell összevonnunk, hogy nemcsak a kilakoltatásokat, hanem a végrehajtási záradékok, illetve a jogtalan letiltásokat is fel tudjuk függesztetni. Emberek MOZGÓSÍTÁS!

Kásler Árpád
Kelt, 2013. 02. 24.




Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=2771

 

 

Bár az még - legalábbis számomra - nem derült ki, hogy mindez pontosan mit is szeretne jelenteni, mindenképpen látni kell, hogy a Haza veszélyben van, és örülök annak, hogy sok hallgatag év után ismét mozgolódások vannak az ügyben hazai téren. Folyamatosan figyelni fogom a fejleményeket, sosem elfeledve, hogy a kritikus gondolkodás megkívánja az állandó kétkedést - ugyan eddig csak tisztességet láttam, és semmi félrebeszélést. Igaz, sajnálatos, hogy a jelen esetben is konkrét szembenállás mutatkozik Kásler Árpád, és Doubravszky György között, amely a probléma megoldásában nem éppen a háttárs szellemiséget tükrözi. Az természetes, hogy ilyen ügyekben szembenállások képződnek, de remélem, hogy ez nem viszi majd 'zátonyra a hajót', hanem idővel a probléma valódi orvoslásra kerülhet, minden kitisztul, és érthető lesz a nagyérdemű számára is az egész történés.

Közben egy korábbi (és picivel későbbi szerkesztéssel talán még két újabb*) videót szeretnék megosztani a tegnapiak után:
*Előbb azért nem árt megnéznem őket, hogy tudjam, mit is szeretnék terjeszteni... :)

 

"A guillotin árnyékában ~ Kásler - Falus"
Kásler Árpád, és Falus Zsolt az Echo TV Kiút c. műsorában 2013. február 2.-án

Közvetlen link a videóhoz: https://www.youtube.com/watch?v=pzD3gEWuh9w

 

Egykori Posta Imrés lendületemmel, bár azt gondolom, akkor sem méltatlanul, és koránt sem valami "fasizmus" jegyében, de ezúttal szintén kiemelten ajánlom folyamatos olvasásra Kásler Árpád weboldalát. Aztán meglátjuk mi lesz belőle - persze csak ha mi is hozzátesszük azt, amit kell(ene).

Szerkesztve: az egyoldalúság elkerülése végett idemásolom a Hiteltársulás (avagy webbank) Facebook-oldaláról Doubravszky György egy csütörtöki bejegyzését is:

 

NAGY A TÉT

- ezért lenne egy egyszerű javaslatom

Tisztelt Falus Zsolt és Kásler Árpád!

Lenne egy építő jellegű, a „devizahitelesek” számára mindenképpen hasznos javaslatom, amit remélem Önök is elfogadnak. A következő 45 napban mindenki dolgozzon a saját maga által meghirdetett programon és majd utána - amennyiben még igény lenne rá - összemérhetjük, hogy ki mit végzett a maga területén.
Ez azt jelenti, hogy amennyiben Önök, ígéretük szerint a Hágai Nemzetközi Bírósághoz fordulnak népirtás vádjával, vagy félmilliós tüntetést szerveznek a Kossuth térre, úgy ennek eredménye ennyi idő alatt bizonyára megmutatkozik majd. Ígérem, hogy sem szóval, sem cselekedettel nem akadályozom Önöket céljaik megvalósításában, ahogy eddig sem tettem.
Válaszul azt kérném, hogy én is szeretném nyugodtan járni az általam helyesnek vélt utat: elérni a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását és háromoldalú szakmai tárgyalást folytatni az állam és a Bankszövetség képviselőivel egy minden „devizahitelest” érintő konkrét megoldási javaslatról.
Bízom benne, hogy javaslatom egyszerűen kivitelezhető és ezzel a „devizahitelesek” érdekében mozgó energiák nem kioltják, hanem erősítik majd egymást.

Köszönettel:
Doubravszky György

Mindenkinek megköszönöm, aki ezt a békességre hívó üzenetet MEGOSZTJA!




Forrás: https://www.facebook.com/Hiteltarsulas

 

Továbbá! Csak intő jelnek a "forradalmi" törekvésekről, hogy számoljunk ezekkel is, és ne idomuljunk ahhoz, hogy a történelem ismét megismételje önmagát: Ünneprontás - 2012 Blog. Bár, őszintén szólva nem tudom mit nevezhetnénk "forradalomnak" azon, hogy ha az immunrendszer eltakarítaná a rákos daganatokat, és megbetegedéseket a szervezetből(!)...



Szólj hozzá!

Címkék: politika előzetes videó minden emlékezés kiemelt pénzrendszer radikalizmus 2013 közfelfogás FIDESZ webbank vendég-bejegyzés káslerárpád tevékenykedés

A bejegyzés trackback címe:

https://kritikaigondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr396249611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása