Alapjárat

Blog történések

  • 2020-NOV-11, 20:22

    Háttérmunka, amit ti nem láttok: 2014 vége óta nem volt biztonsági mentésem az itt megjelent tartalmakról - a mai nappal, 8 óra belefeccöléssel pótolva.
  • 2017-NOV-23, 1:17

    A blog lekerült a hétköznapi köreim első 10 helyéről, de aktualitásának súlyából, közéleti hiányából nem veszített. Munka mellett várhatóan folytatódik a rémlassú-üzemmód, ezért méltán-szégyenszemre "várólista" megnevezést kapott az oldal, határozatlan időre. Mindenesetre erőteljes témavonulatok felvetése mellett elsőrendű célom a "kanásztalanítás", hiszen a későbbiekben is fenntartandó egymásra utaltság rendszerében mindenképpen probléma, hogy az idők során "egységtelenné fejlődött" e több éves íráshalmaz, és egyébként is kezdettől fogva kevesebbet tudott tükrözni, mint amire hivatott. Jó példám a rossz példámra.
  • 2016-JÚN-11, 13:48

    Jelenleg még meglévő 13 korábban megjelent gányos írás nem nyilvános, sorsuk (törlés / újítás) kérdéses. [nem listázott]

Kritikusság pillérek

A logika mindig ugyanarra enged következtetni, de ez adathalmazonként más eredményt szül. Minden részismeretű levezetés ezért eredendően esélyes a hibázásra, nem biztosítja a dolgok teljesen igaz ismeretét. Tehát végletekig befogadóan kell számítanunk látszólag lehetetlen dolgokra, amelyeket nem egyből elfogadunk, hanem megkérdőjelezve folyamatosan megkíséreljük kipuhatolózni milyen tudás az, ami már esetleg megszilárdítható - feltéve, hogy létezik ilyen. Így jutunk előre a Kritikai Gondolkodással...”


„A logika adathalmazonként eredendően esélyes a hibázásra, a dolgok teljesen igaz ismeretét végletekig befogadóan kell kipuhatolózni a Kritikai Gondolkodással.”

Bemutatkozó

2011 végén indítottam ezt a blogot, ami az életünket meghatározó külső hatalmi érdekeltségeken átívelő olyan témákban próbált (és fog is próbálni) gondolatot ébreszteni, mint a filozofikus valóságértelmezés, a tudósítás és véleményalkotás hazai jelenségekről, a nyelv-értés, a hazai politika kórképei, a vallások, az összefüggő globális háttérhatalmi ügyködések, vagy például a kisebb médiaanyagok elemzése (stb). Érdeklődésemhez, tudásomhoz, képességeimhez és lélekjelenlétemhez mérten igyekszem kivenni a részemet a jelenkor információs-háborújából.

Kapcsolódó bejegyzések:
Bevezetés: Tudnivalók rólam, és a blogról

Gondolatébresztő, jó olvasást kívánok!

Egyéb tudnivalók

A szerző eredetileg teGergő néven volt látható a kommentek között, illetve ChemtrailsBudapest nevű youtube-csatornája révén ez a név is ráragadt, azonban 2015 óta maztro néven található meg mindkét helyen. Külsős weboldalakon régi neveinek variációja a mai napig előfordulhat.

A bejegyzések különféle módosításait a cím alatt eltérő szövegek jelzik (dátummal):

  • Frissítve = új sorokkal kiegészítve
  • Szerkesztve = korábbi sorok átírva
  • Újraírva = az egész bejegyzés 0-ról átírva
  • Eredetileg megjelentetve & Újraközölve = törölve, majd ismét publikálva

Technika:

Az oldal 1024*X felbontáshoz igazított, Mozilla Firefox böngészővel tesztelt.

Böngészde

Rágódás hatfelől

Használt címkék

18+ (4) 2011 (8) 2012 (41) 2013 (45) 2014 (19) 2015 (13) 2016 (8) 2017 (2) 2018 (1) 2020 (3) 2021 (1) AHNEMP (1) autokrácia (3) BAÉSZ (1) BKV (3) blog-alappillér (7) blogíró (48) blogüzemmód (4) boórferenc (1) borbászoltán (1) borbászsolt (1) chemtrail (15) chio (1) dancsópéter (3) deviza (2) dibáczienikő (2) disszociáció (2) dobójózsef (4) egészség (5) égfigyelés (18) egyéb címke (1) ehh (21) előadás (6) előzetes (13) emlékezés (15) fénykép (60) FIDESZ (10) film (6) filozófia (6) géczygábor (1) Google (1) grandpierreatilla (1) Groupama (1) helyzetjelentés (13) hírtv (2) hvg (1) ideiglenes (1) index (1) internet (2) irányítók (4) jelen-tendencia (15) JOBBIK (1) jogállam (3) jövőkép (12) káslerárpád (28) KDNP (1) kettős-beszéd (20) kiemelt (56) komment-bejegyzés (16) koppánycsoport (2) kovácsákos (12) közfelfogás (33) közlekedés (9) lényeges-apróság (21) LMP (1) magyarság (4) margithíd (1) matekkamill (1) MÁV (2) meghívó (6) minden (135) MKKP (1) MSZP (4) mtva (3) NWO (9) nyelvezet (9) off (5) önleleplezés (20) orbánviktor (3) origo (1) összejátszás (26) parlament (3) pénzrendszer (17) pirospirula (13) piszkozat (1) politika (32) postaimre (4) provident (1) puzsérróbert (1) radikalizmus (14) re (3) reklám (26) rendőrség (5) rököny (2) rtl (1) semmiség (4) sorosgyörgy (1) sötét tudás (1) spontán (3) statisztika (3) szimbolika (19) televízió (1) termék (10) terrorizmus (3) tevékenykedés (27) tolvajkergetők (3) történelem (7) tóthbálint (11) tudatzavarás (8) üzenetértés (37) vallás (5) vendég-bejegyzés (7) videó (51) vodafone (2) vukicsferenc (1) webbank (4) zárolt (1) zene (13) zselenszkytamás (1) zsidóság (5)

Bejegyzések listája

2013.08.19. 20:00

Utoljára szerkesztve: 21 óra 35 perckor

Kint voltam ma Kásler 2013. augusztus 19.-én 11 órára meghirdetett "Nemzetgyűlésén" - az előképemet róla az előző bejegyzésben már tárgyalgattam, most viszont sor kerül a tapasztalataim megosztására is.

 

KÁSLER-NEMZETGYŰLÉS NYITÓBESZÉDEK (2013. aug. 19.)

Közvetlen link a videóhoz: https://www.youtube.com/watch?v=85_DfcUFcZU

 

Benne:

0:00:00 Petőfi Sándor: A NEMZETGYŰLÉSHEZ c. versének elszavalása
0:04:45 Bevezetés, hogy miről lesz ma szó
0:05:10 A nemzetgyűlés szó használhatósága kérdésének bevezetése
0:09:23 Az elmúlt majd' egy év eseményeinek összegzése
0:13:10 Az árpilis 21.-én kimondott 15 pontos nyilatkozat-és-követelés újrafelolvasása
0:24:08 A közelmúlt eseményeivel folytatva a jelenlegi visszaesőfélben(!) lévőnek látszó felállás ismertetése
0:44:34 Rövid történelmi áttekintés korábbi nemzetgyűléseinkre (a jelzőnélküli, a "kis-" vagy "ideiglenes-", a "nagy-", és az "alkotmányozó-" nemzetgyűlésekre)
1:14:30 Az alkotmányozó nemzetgyűlésig vezethető folyamatok (körülmények, lehetőségek) elméleti ismertetése

1:22:39 LEMERÜLT a zsebfényképezőgépem.

 

Először is legyen egy fényképes beszámoló, utána közvetítem a holnapi terveket.

 



A "tömeg hátulról", és a színpad előttünk

 



Rendőrség a helyszínen, magyar zászló a helyszínen, 56-os priamis-emlékmű a helyszínen

 



Létszámkérdés - a tömeg oldalról többezresnek is tűnhet...

 



...de szemből látszik, hogy 4-5 sor van félkörben, aztán már csak elszórva kisebb csoportok

 

Olyan 500-an, ha lehettünk, maximális esetre úgy fogalmaznám meg, hogy 1000-en nem voltunk. Elhangzott a rendezvényen, hogy nagyon sokan hitüket-reményüket vesztették a Mozgalom sikerességében, és kb. 100 tagról lehet tudni, akik április 21.-e óta családostul elhagyták az országot. Illetve a videóban a jelen körülmények, és lehetőségek ismertetésénél szó esett róla, hogy a médiában minden alap nélkül elterjedt az a kijelentés, hogy "mostmár a bankosoknak fájhat a feje, nem az adósoknak", és ez mind a Mozgalom létszámában, mind Kásler 2. országjárásán (városonként ismertető-invitáló előadás-sorozatán) megjelentek létszámán negatívan meg is látszott, tehát a gyarapodás mellett látványos a visszaesés is. Azonban az itt most jelen volt létszámhoz hozzá kell tenni, hogy a mozgalom több olyan tagja is megjelent a rendezvényen, akik egyszemélyben 10-20, vagy akár többszáz embert képviselnek, és részben anyagi okokból helyettük is jöttek el (részben azért, mert az emberek nem vállalják a Kásler-féle harcot az igazukért). Ez ugyan holnap, 20.-án aligha számíthat, mivel a lényeg felteszem pont az lenne, hogy sokan ott legyünk, hogy látszódjék, hogy emögött sok ember van. Még lehet, hogy a holnapra készült jobban mindenki, és holnap többen lesznek-leszünk, mivel értelemszerűen pont az augusztus 20.-ai hagyományos rendezvényekbe való beiktatódás az érdekes, és kívánatos mozzanat mindenki számára. Igaz, Kásler tervei nem tudom ezzel mennyiben egyeztethetőek össze (lásd majd alább).

 



A Haza Nem Eladó Mozgalom "vezetősége",
mert ők vállalták a résztvételüket a mozgalomban, de nem kell megriadni, a macskaköröm komolyan veendő

 



1956 * Új Világrend * A Haza Nem Eladó Mozgalom

 

És ahogy a helyzetet én látom. Mint sokan tudjuk, ez itt az 1956-os emlékmű, ami 1956 darab vasrúd felhasználásával az egybegyűlő, majd irányvonalat mutató, és végül mindenen keresztültörő tömeget jelképezi. Azonban van más olvasati lehetősége is, nem is véletlenül, mivel az emlékműnek piramisformája van, és a felső egybeálló részének színe is elüt a barna tömegtől. Miért is? Mert hogy ez egy "NWO piramis" is egyben! És nagyjából aképpen látom ezt a Mozgalmat az NWO-hoz (a jelenlegi kivitelezésében), mint ahogy itt megtöri a világot a kis pirinyó mozgalmaskodás közepette. Ezt nem azért mondom, hogy lejárassam a mozgalmat, és elvegyem tőle az emberek kedvét. Úgy gondolom, hogy sokkal többet tett meg Kásler Árpád, mint eddig bárki, aki a magyar nép "ébresztésére" törekszik, viszont az irányvonal helyességével nem értek egyet, és jelenleg még mindig csak ez a kis hal vagyunk a vízben.

Az elhangzott tervek 2013. augusztus 20.-ára:

Tehát. Aki elment a helyszínről (mint én is), reggelre várják vissza, de a tömeg pontban délben indul majd meg, hogy gyalog 5,5 km-t megtéve eljusson a Széchenyi István térre a Lánchídhoz rendőri kíséret mellett. Itt a tüzijátékleső tömeggel nem találkozunk (érdekes mód, pedig szerintem minden átlagos magyar ember "bulizni" megy ki, hogy megnézze a durrogtatást, és csak az önérzetesebbek mennek ki, hogy meghallgassák a megtévesztő politikai bájolgásokat), és a hivatalos ünnepi programok keretében Áder János köztársasági elnöknek egy 10 fős delegációs csoport fogja átadni azt a dokumentumot, amit a mai napon, augusztus 19.-én a Városligetnél aláírtak az emberek. Annak tartalma egy valósággal támadhatatlan, tényleg nagyon odatett, és érzékletes ténymegállapítás-sorozat annak kapcsán, hogy mi is történik a bankok, az adósok, és a politikusok viszonyában - most nem tudnám összefoglalni a konkrét tartalmát, de nagyon passzentos lett. Aztán azzal nem tudom mit kell kezdenie. Felolvasnia? Jó lenne, de kétlem. Pontosan nem tudom mit.

De lényegében április 22.-e megismétlődése látszik. Nagyon odatesszük magunkat megfogalmazásban, és odaadunk egy papírt a kormánynak, hogy tegye a papírmegsemmisítő gépbe, ha utána tud még nyugodtan aludni, mert különben szervezkedni fogunk! Én jobban örülnék neki, ha már tényleg a tömegekkel keresnénk a kontaktust, és remélem, hogy ebben is lesz részünk holnap, de az előzetes tájékoztatásokból nem ezt találom megtartatni.

Utána pedig rendőrségi kíséret nélkül mennénk vissza a Regnum Marianum kereszthez, s mivel a rendezvény 21 óráig bejelentett, felteszem 21-re úgy szeretnének visszaérni, hogy pakolásznak, és haza is mennek. Pedig a tüzijáték 21 órakor kezdődik, és az Ákos koncert is szép számmal hozná az embereket 22 órakor.

Bővebben most nem fejtem ki a véleményemet, megpróbálok pihenni, és ott leszek holnap is, hogy beszámolhassak, és tanúbizonyságot adhassak arról, ami történt, és történik.



3 komment

Címkék: politika előzetes videó fénykép minden 2013 káslerárpád tevékenykedés

A bejegyzés trackback címe:

https://kritikaigondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr916249581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teGergő 2013.08.19. 21:58:25

Amiről én úgylátszik lemaradtam - mivel egy darabon elkezdtem unni a sokáig tartó beszédeket, amik csak azt hangsúlyozzák, amiket mi, akik ott voltunk, sokan sokszor hallottunk már, a járókelők meg kb. semmit, olyan jól módszeresen távol is voltunk tőlük -, de rémlik, mintha tényleg szó esett volna róla, hogy ezúttal Párt alapításában gondolkodnak mégis Káslerék. Imre oldalán olvastam más résztvevők tollából Kommentek). http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4960 Azt ma sokszor kihangsúlyozta Kásler, és főleg arra hivatkozott, hogy megfogyatkozni látszunk, hogy sajnálatos módon a társadalomhoz (a lebutult lakossághoz - a szerk.) a társadalmi elvárás mércéje alá, vagy fölé nem kezdeményezhetnek, szükségszerű a nem változtatható igényekhez való alkalmazkodás, vagyis ha kevesen maradunk, és csak nem akar érteni a szóból az a magyar, akkor kénytelenek visszamaradni a pártrendszerben. Ha jól értem. Szóval számomra sem válik be ez az egész. Amit Kásler képvisel nagyon helyeslendőnek tartom, egy bizonyos értelemben, egy bizonyos szintig, aztán azután kibicsaklik. Hhhh.

aaaaaNiki 2013.08.20. 11:00:59

Azért ez nekem vállalhatatlanul erős: "...sokkal többet tett meg Kásler Árpád, mint eddig bárki, aki a magyar nép "ébresztésére" törekszik..."

teGergő 2013.08.21. 12:57:54

"a tömeg pontban délben indul majd meg, hogy gyalog 5,5 km-t megtéve eljusson a Széchenyi István térre a Lánchídhoz" Mostmár tudom, hogy ezek szerint szépen félreértettem az elhangzottakat, mert valójában Budán a Sándor-palotához mentünk. Ugye, ha nem 5 órás beszédből kéne kiszűrni a lényeget, hanem világosan le lenne írva egy felületre, és nem az üres, semmitmondó szórólapok lennének legyártva, talán könnyebb szerrel nem írtam volna ilyen hülyeséget. No mindegy. @aaaaaNiki: Az "ébresztés" nem a megfelelő szó volt, azért írtam macskakörmök közé. Ezt igazság szerint úgy értettem, hogy ő tényleg nagy dolgokat ért el pereskedésein, és valóban kijelentheti, hogy 5 éves jogkövető magatartással mindent kimerített, amit a rendszer törvényei szerint ki lehetett, ami remek érvelési lehetőségeket biztosít az emberek ébresztésére, másrészt az, hogy tömegeket mozgatott meg Budapest utcáira, számomra szintén jelentős eredmény. Az más kérdés, hogy az eredményével mit kezd, mire használja fel - az irányelveivel én sem értek egyet. De mindaz a tudás-, és emberanyag, amiből dolgozni tud, szerintem igenis kivételes, és sokat jelent, sokkal több lehetőséget rejt magában, mint csupán előadásokat tartani itt-ott, vagy ilyesmi. A tömegek médián kívüli (és nem keresztüli, mint ahogy tegnap is volt...) megszólítására gondolok, amit tömegek mozgatásával már el lehetne érni. Szóval amire azt mondom, hogy nagyon sokat tett, az az, amit felépített, és amire lehet támaszkodni, az kivételes. Viszont amit csinál ezzel a kivételes dologgal, na azt már nem sorolnám ide.


süti beállítások módosítása